Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Förbrukningsinventarier för jobb och skola

  Vi har ett brett sortiment av förbrukningsmaterial för arbetsplatser, förskolor, skolor och akademiska institutioner. Här hittar ni allt som behövs för att få ett heltäckande utbud av kontorsmaterial, redskap och hjälpmedel.

  • Klassiskt förbrukningsmaterial såsom pennor, papper, blanketter, block, böcker och produkter för korrigering.
  • Anteckningsblock och blocktavlor som förenklar dokumentation och presentation.
  • Trycksaker som går att kundanpassa för att fungera som profil- och reklamprodukter.
  • Förvaringsenheter, påsar, säckar och hållare. Kvalitativa förvaringslösningar och tillbehör som förenklar.
  • Mätinstrument, IT-utrustning och elprodukter som förenklar och ger pålitligt resultat.

  För att få skapa mervärde för våra kunder har vi både förenklat köpupplevelsen och breddat utbudet. Det gör att vi kan erbjuda ett stort antal alternativ som passar de flesta behov och förväntningar. Vi vill göra det enkelt för er att hitta precis de förbrukningsinventarier som krävs för att få den nytta och funktionalitet ni önskar.

  Ett brett utbud av kvalitetsmaterial

  Alla våra produkter håller hög standard och lever upp till lämpliga krav och certifieringar. Därför är de ett bra val för platser där krav och förväntningar är stora såsom arbetsplatser och skolor. Ett mångfacetterat utbud av behändiga kontorsmaterial som ständigt växer utifrån faktisk efterfrågan.

  Ni som har väldigt specifika önskemål kan med fördel kontakta oss. För om ni inte redan nu hittar vad ni behöver så kommer vi att göra allt vi kan för att bredda utbudet för att passa era behov.

  Vi strävar efter att leva upp till förväntningarna

  Kundnöjdhet är alltid får främsta prioritet. Och våra kunder är utan tvekan våran absolut viktigaste resurs. Därför ser vi till att tillhandahålla ett heltäckande och kvalitativt utbud av produkter inom pedagogik och lek.

  Vi återkopplar och utvärderar våra kunders behov. På så sätt kan vi fokusera på de produkter som motsvarar samtidiga behov och förenklar.