Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har många bra produkter för medicinskt bruk, och vi letar alltid efter sätt att skapa mervärde. Om du inte hittar det du behöver, låt oss veta så ska vi se vad vi kan göra för att utöka. All vår utrustning håller högsta kvalitet för att ge alla den bästa möjliga upplevelsen.

  Varierade näringssammansättning

  Sondnäring är ofta krävande då det ibland förutsätter en hög nivå av individualisering för att näringsprofilen ska bli rätt. Därför har vi ett flertal alternativ som gör det enkelt för er att både i ett ekonomiskt och ett praktiskt hänseende välja rätt.

  • Allmänna och sjukdomsspecifika produkter för bred nytta.
  • Laktos- och allergianpassad sondnäring.
  • Särskilt näringstät sondnäring för specifika behov och önskemål.
  • Berikade sondnäringsprodukter för kritiskt bruk.

  Vi vill göra det så enkelt som möjligt att köpa produkter för kunderna. Vi erbjuder utmärkt kvalitet till bra priser, så att alla kan hitta det de behöver här.

  Många produkter att välja mellan

  Vi gör det enkelt för er att få tillgång till sondnäring för klinisk nutrition. Även när det gäller högst specialiserade behov och önskemål. Ett enklare sätt att få så mycket valuta som möjligt för pengarna.

  Om du inte är säker på vilken produkt du behöver, vänligen kontakta oss. Med ett stort utbud att välja mellan har vi produkter som passar både speciella krav och allmän användning. Vi diskuterar mer än gärna någon av våra produkter med dig för att bestämma den som är bäst lämpad för dina behov..

  Brett sortiment av lämplig sondnäring

  Alla våra produkter uppfyller de högsta kvalitetskraven samtidigt som de bibehåller förmånliga priser och långvariga fördelar. Våra innovativa lösningar står bakom klassisk kvalitet och tillförlitlighet..

  Vi gör alltid förbättringar av vår verksamhet för att ge en hög servicenivå. Det innebär att vi utvärderar marknadens nuvarande behov och efterfrågan och anpassar vårt utbud efter dessa behov.