Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Här hittar ni många sjukdomsspecifika alternativ som förenklar hanteringen av väldigt särskilda kostbehov. Ett utmärkt sätt att alltid ha tillgång till det som kravs för ändamålsenlig kost.

  Sjukdomsanpassad kost

  Dessa kostprodukter säkerställer rätt förutsättningar för att justera kosten utifrån rådande sjukdomstillstånd. Ett smidigt sätt att hantera ett stort antal sjukdomar som kräver specialiserad kost.

  • Färdiga måltidsersättningsprodukter för snabb och enkel individualisering av kost.
  • Tillskott och råvaror för komplettering och förberedelse av särskild kost.

  Vår förhoppning är alltid att våra kunder ska uppleva enkelhet och smidighet när de är i kontakt med oss. Utan att kompromissa säkerställer vi att alla har tillgång till sjukdomsspecifik kost för de allra mest varierade behoven.

  Smidiga alternativ för alla tillfällen

  Vi vill göra det enkelt för alla verksamheter att kunna tillhandahålla lämpliga alternativ för sjukdomsspecifik och anpassad kost. Med ett ständigt växande utbud av särskilda alternativ för sjukdomsspecifik och specialiserad kost så gör vi det enkelt för alla att välja rätt kost för varje enskild situation.

  Om du är osäker på vad som är bäst för din verksamhet får du gärna kontakta oss. Du kan även granska vårt utbud och se vad som finns. Vi säljer ett brett utbud av kostrelaterade produkter som passar både speciella och allmänna behov. Vi anstränger oss för att ha de alternativ som passar alla våra kunders behov.

  Sort utbud av sjukdomsspecifika kostprodukter

  Vi prioriterar kvalitet, men självklart är det viktigt för oss att hålla konkurrenskraftiga prisnivåer. Genom att säkerställa storskaliga inköp och optimerade samarbeten kan vi hålla förmånliga priser utan att behöva kompromissa med kvalitet. Som företag letar vi alltid efter sätt att förbättra det vi erbjuder och se till att våra kunder är nöjda. Vi utvärderar ständigt efterfrågan på marknaden och försöker hänga med i de senaste trenderna.