Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi gör det enkelt för alla att få tillgång till relevanta och lämpliga produktalternativ. Utan att tvinga fram några som helst kompromisser ser vi till att alla har tillgång till relevanta alternativ som gör långsiktig nytta.

  Nutrition för ämnesomsättningssjukdomar

  Här hittar ni såväl råvaror som enportionsförpackningar och särskilda tillskott. Ett enkelt sätt att alltid säkerställa tillgång på rätt näringsprodukter.

  • Proteinkomplex och specifika aminosyror för att komplettera eller ersätta befintlig kost.
  • Tillskott för att säkerställa lämplig mikronutritionsprofil. Ett givet sätt att hantera näringskrav även vid högst
  • Alternativ för alla åldrar och specifika behov. Säkerställer att ni alltid har tillgång till de alternativ som behövs.

  Vi vill ge alla våra kunder en chans att få tillgång till kvalitativa och funktionella produkter som alltid motsvarar förväntningar. För oss är det ett måste om vi ska kunna upprätthålla det höga förtroende som är nödvändigt i denna bransch.

  Stort sortiment av näringsprodukter

  Vi har ett mångfacetterat antal produkter som gör det enkelt för alla att få tillgång till rätt sorts näringsprodukter för särskilda ämnesomsättningsrelaterade behov. Ett givet komplement till befintlig nutrition som gör det enkelt att säkerställa ändamålsenligt näringsintag.

  Om ni är intresserade av nutritionsprodukter som inte finns i vårt nuvarande sortiment så kan ni med fördel kontakta oss. Vi strävar efter att leverera de produkter som alla våra kunder efterfrågar. Alltid med särskilt engagemang för kvalitet och prisvärdhet.

  Växande sortiment

  Vi är fast beslutna att fortsätta tillhandahålla högsta kvalitetsstandard till bästa möjliga priser. Genom att blanda innovativa alternativ med beprövade produkter ser vi till att skapa ett heltäckande sortiment.

  Utöver ett ständigt växande sortiment strävar vi även efter att göra det enkelt för alla att få tillgång till väldigt specialiserade produkter. Därför är vi ett givet förstahandsval för klinisk nutrition.