Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Med vårt huvudfokus på att ge långsiktiga fördelar erbjuder vi en rad olika produktalternativ och prioriterar priser och kundupplevelse. Allt med den specifika avsikten att skapa en bättre köpupplevelse för alla våra kunder.

  Många produkter för kostberikning

  Kostberikning är numera en del av såväl sjukdomsspecifik kost som ett sätt att hantera kostallergier och tillfälliga behov. För att det ska vara enkelt att berika är det däremot väldigt viktigt att säkerställa bred tillgång på relevanta produkter. Vi har ett flertal lämpliga alternativ som förenklar i er verksamhet.

  • Särskilda fett-, kolhydrat- och proteintillskott för specifik näringsberikning.
  • Kombinerade näringssammansättningar för mångfacetterad berikning.
  • Många alternativ som utan problem ökar energitätheten.

  Vi vet att våra kunder har höga förväntningar, och det är därför vi alltid kombinerar överkomliga priser med äkta certifierade kvalitetsprodukter.

  Tillskott och färdiga produkter

  Med särskild fokus på variation och lämpliga tillskott gör vi det enkelt för er att säkerställa rätt energimängd och kost som är berikad med de näringsämnen som behövs. Här hittar ni såväl färdiga produkter som tillskott med specifika nutrienter.

  Om du är osäker på vilka produkter som är bäst lämpade för er företag kan vi hjälpa dig på vägen. Kontakta oss så säkerställer vi att du kommer i kontakt med ett relevant utbud av de produkter som gör det enkelt för er att alltid hålla hög nivå.

  Ett smidigt alternativ

  Som en prioritet fokuserar vi på att möta kundernas förväntningar genom att leverera de mest relevanta lösningarna. Vi har allt ifrån klassiskt alternativ till samtida moderna produkter. Här hittar ni alltid berikningsprodukter som lever upp till förväntningarna. Alltid med fokus på kvalitet och ett stort antal alternativ för största möjliga mervärde.