Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi är väldigt måna om att tillhandahålla relevanta produkter inom klinisk nutrition för barn. Det innebär en ständig utökning av det befintliga sortimentet och även omfattande fokus på marknadens föränderliga behov. Alltid med prioritet på prissättning och kvalitet.

  Klinisk barnnutrition

  Med fokus på praktisk näring har vi ett stort antal alternativ för klinisk barnnutrition. Samtliga produkter är väl lämpade för klinisk användning och gör det enkelt att tillgodose näringsbehov. Här hittar ni både allmänna produkter och alternativ framtagna för särskilda behov.

  • Särskilda produkter för sondnäring.
  • Flytande fiberkällor som är goda och lättdruckna.
  • Färdiga produkter för behandling av särskilda sjukdomstillstånd och åkommor.
  • Produkter särskilt framtagna för barn i olika åldrar.
  • Råvaror och måltidsersättningar för barn med födoämnesallergier. Gör det enkelt att ordna fullgott näringsintag även under svåra omständigheter.
  • Ersättningsprodukter som säkerställer brett näringsintag. Alltid med fokus på kvalitet.

  Vi vet att våra kunder letar efter högkvalitativa kvalitetsprodukter. Ofta för väldigt specifika syften. Det är därför vi storsatsar på ett brett sortiment av alternativ inom klinisk nutrition.

  Alltid ändamålsenliga

  Med ambitionen att göra det enkelt för alla att få tillgång till produkter som lever upp till de allra högsta kraven avseende näring har vi ordnat ett fullgott utbud. Därför hittar ni produkter för barn i alla åldrar som gör det enkelt att tillgodose även de mest specifika behov.

  Om ni inte är säker på vilka produkter som är mest lämpade för era behov så kan ni alltid kontakta oss. Vi strävar ständigt efter att tillgodo samtliga behov av ändamålsenliga nutritionsprodukter.

  Flertal näringsprodukter

  Vi strävar efter att kontinuerligt möta våra kunders höga förväntningar, vilket gör att vi alltid har ett stort antal lämpliga alternativ tillgängliga. Det innebär att våra kunder har tillgång till mängd olika produkter. Alltid med särskild fokus på kvalitet och valuta för pengarna hos oss.