Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har ett flertal produkter inom klinisk nutrition till förmånliga priser. Då det inte finns något utrymme för kvalitetskompromisser så säkerställer vi kvalitativa och certifierade nutritionsprodukter med konkurrenskraftig prissättning.

  Näringsersättning och komplementkost

  Med våra produkter för klinisk nutrition får ni enkla förutsättningar att säkerställa heltäckande näringsrik kost även när det inte finns möjlighet att tillgodose näringsbehov via vanlig föda. Dessa fungerar bra som såväl komplement som fristående måltidsprodukter.

  • Måltidsersättare som ger enkelt och heltäckande näringsintag. Perfekt när det råder begränsade förutsättningar för att konsumera fast föda.
  • Komplementprodukter som täcker näringsbrister. Smidiga att använda för att säkerställa bred näringsprofil i kosten.
  • Specialiserade sammansättningar för särskilda kliniska behov. Däribland lågproteinprodukter och glutenfria alternativ. Ofta en nödvändighet i samband med sjukdomsspecifik kost.
  • Tillbehör och näring för sondmatning. Viktiga att ha för såväl akuta omständigheter som vid planerat sondanvändande.

  Vi har valt att prioritera enkelhet, smidighet och hög kvalitet. Utan att låta inköpskostnaderna skena så har vi ett oerhört varierat utbud som täcker de mest specifika behov. Pålitligt, smidigt och framförallt kostnadseffektivt.

  Tillgodoser behovet av en bred näringsprofil

  I takt med att efterfrågan på ändamålsenliga produkter för klinisk nutrition ökar så ser vi ständigt till att säkerställa att vårt utbud täcker faktiska förväntningar. Därför har vi produkter för såväl allmän nutrition som specialkost. De är ett oerhört enkelt sätt att säkerställa god näring för vårdtagare och brukare i alla åldersgrupper.

  Hittar du inte det du behöver kan ni med fördel kontakta oss. Vi strävar ständigt efter att bredda vårt utbud av produkter inom klinisk nutrition och anstränger oss gärna för att ni ska få det ni behöver.

  Ett flertal lämpliga näringsprodukter

  Det är viktigt för oss att kunna fortsätta förse våra kunder med de bästa möjliga produkterna inom nutrition. Därför strävar vi varje dag efter att göra vårt sortiment ännu mer mångsidigt.

  Genom att kunna utvärdera våra kunders faktiska behov så ser vi ständigt till att ta in de produkter som lever upp till faktiska förväntningar. Vi ser fram emot att ha er som kund.