Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi är helt dedikerade och hängivna att se till så er verksamhet har tillgång till flera högkvalitativa alternativ när det kommer till nålförare och suturer för kirurgisk användning. Därför hittar ni alltid ett stort antal lämpliga produkter som håller högsta möjliga standard.

  Nålförare och suturer för kirurgiska ändamål

  Suturering kräver noggrann och precis hantering. Vårt sortiment av nålförare och suturer säkerställer ergonomisk och ändamålsenlig suturering i samband med kirurgiska ingrepp. Med särskild fokus på kvalitet och pålitliga material fortsätter de att göra nytta även i det långa loppet.

  • Nålförare i ett stort antal olika storlekar. Från traditionella till modeller i mikro- och miniformat. Ett sätt att säkerställa tillgång på rätt utrustning för allt ifrån traditionell till neurologisk kirurgi.
  • Ett flertal instrument för hantering av ligaturer. Däribland nålar och ledare. Möjliggör olika ingrepp och suturligering i samtliga vävnader. Ett givet sätt att se till så att även de mest finstilta kirurgiska åtgärderna går att genomföra på ett ändamålsenligt sätt.
  • Specialiserade hållare, pincetter och klämmor som skapar rätt förutsättningar för omfattande kirurgiska ingrepp. Ergonomiska, praktiska och lätthanterliga.
  • Kirurgiska verktyg i ett flertal olika material som gör det enkelt att välja utifrån särskilda ingrepps specifika förutsättningar. Ett givet sätt att täcka de särskilda behov som råder.

  Då vi vet att det är stor efterfrågan på specialiserade kirurgiska redskap om håller hög och prisvärd nivå har vi valt att särskild prioritera detta sortiment. Det gör att vi kan erbjuda alla våra kunder förmånliga inköp där kvalitet ständigt är i främsta rummet.

  Godkända nålförare och suturer

  Samtliga nålförare och suturer lever upp till de formella krav som råder gällande kirurgisk utrustning. Utan att kosta mer än nödvändigt blir det enkelt att ordna ett brett och varierat utbud av vad som krävs för även de mest omfattande kirurgiska ingreppen.

  Om du inte hittar det du letar efter kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi strävar efter en ständig utökning av sortimentet för att täcka de allra mest varierade och specialiserade behoven av kirurgiska verktyg och instrument.

  Alltid växande utbud av kirurgiska verktyg

  Vi tror på att tillhandahålla konkurrenskraftiga produkter av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Våran fokus på innovativa och beprövade alternativ till bra priser gör det enkelt att säkerställa ett fullgott utbud.

  För att möta våra kunders behov arbetar vi ständigt med att bredda utbudet av nålförare och suturer. Har ni väldigt specifika önskemål kan ni med fördel kontakta oss för mer information om huruvida vi kan tillgodose era behov.