Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Här hittar ni ett stort antal alternativ för kirurgisk användning som säkerställer att ni alltid har tillgång till ändamålsenliga saxar. Genom att göra det enkelt för våra kunder att komma i kontakt med ett väldigt stort utbud så ser vi till att ni har möjligheten att få rätt produkter till förmånliga priser.

  Flertal saxar för kirurgiska ändamål

  Kirurgi är i många fall en krävande process. Och att kunna förlita sig på utrustningen är ett måste om saker och ting ska fortlöpa på ett tryggt, säkert och ändamålsenligt ätt. Att ha tillgång på kvalitativa och tillförlitliga saxar är i detta hänseende en förutsättning för att ingreppen ska kunna utföras på rätt sätt.

  • Saxar för allmänna operationer och kirurgiska ingrepp. Allt ifrån grundläggande saxar till avancerade specialsaxar.
  • Specialiserade kirurgiska saxar för dissekering, specialiserade ingrepp, hantering av brosk och mycket annat.
  • Inriktningsspecifika saxar för kirurgiska ingrepp inom särskilda fält. .
  • Kirurgisaxar för såväl hård som mjuk vävnad. I standardutförande, SuperCut och med ett flertal andra tekniska lösningar.

  Med fokus på såväl småskaliga som storskaliga behov har vi ett sortiment av kirurgiska saxar som passar samtliga verksamheter. Alla produkter håller den höga standard som man måste förvänta sig av kirurgiska instrument. Det gör att de är ergonomiska, hållbara och säkerställer rätt förutsättningar för sterilisering och klinisk renlighet.

  Professionella saxar för kirurgi

  Alla kirurgiska saxar i vårt utbud är särskilt konstruerade och framtagna för att kunna användas i de allra mest krävande och kirurgiskt komplicerade situationer. Därför är de certifierade för professionellt bruk och gör det enkelt att ha ett så varierad eller specialiserat utbud av kirurgiska saxar som ni själva finner är lämpligt.

  Är ni osäkra på vilka kirurgiska saxar som är bäst lämpade för just era behov och specifika verksamhet så kan ni alltid kontakta oss. Vi strävar ständigt efter att bredda sortimentet för att täcka de allra mest generella och verksamhetsspecifika behov.

  Varierat sortiment av specialiserad utrustning

  Vi prioriterar kvalitet och valuta för pengarna när det kommer till hela vårt utbud av saxar för kirurgi. Det är en del av vår strävan att alltid ge våra kunder högsta möjliga valuta för pengarna. Att säkerställa rätt balans mellan prisvärdhet och utbud, utan att kompromissa med certifierad kvalitet, är för oss en nödvändighet.

  Genom att fokusera på ett utbud av produkter som är framtagna och lämpade för klinisk användning gör vi det enkelt för alla verksamheter som använder kirurgiska saxar i sin verksamhet. Med strävan att vara förstahandsvalet för alla verksamheter som har höga krav avseende kirurgiutrustning ser vi till att förenkla valet av saxar för alla som behöver riktigt pålitliga alternativ.