Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • För oss är det ett måste att ständigt säkerställa att våra nuvarande och framtida kunder hittar de kirurgiska verktyg som de efterfrågar. Därför har vi ett ständigt växande sortiment av både varierade och specialiserade produkter som lever upp till höga krav gällande prisvärdhet och nytta.

  Pincetter för kirurgiskt arbete

  Kirurgiska pincetter finns i ett stort antal utföranden och är ofta en nödvändighet för ett stort antal operativa ingrepp. Att ha tillgång på en stor variation pincetter är därför ett måste om man vill vara säker på att kunna utföra ingreppen på ett tryggt, säkert, ergonomiskt och ändamålsenligt sätt.

  För att möjliggöra stor tillgång på kirurgiska pincetter har vi därför sett till att vårt utbud präglas av väldigt stor variation. Samtidigt sätter vi alltid kvalitet i främsta rummet vilket innebär att de kirurgiska pincetter i vårt utbud har kvar sina bra egenskaper även vid omfattande användning och tätt återkommande steriliseringsåtgärder.

  • Traditionella raka pincetter med tänder i många olika utföranden för specifika användningsområden.
  • Kirurgiska pincetter med böjt främre parti för särskild åtkomlighet.
  • Specialiserade pincetter såsom för bindning av suturer eller hantering av särskild vävnad.
  • Självlåsande fixeringspincetter som frigör händerna och möjliggör ergonomiska och precisa kirurgiska ingrepp.
  • Kirurgiska pincetter i ett flertal material som gör det enkelt att välja utifrån de specifika behov och önskemål som råder inom er verksamhet eller på en viss avdelning.

  Kirurgiska pincetter är särskilt framtagna för att vara både tillräckligt välbalanserade för precisionsarbete samtidigt som de har ett utförande som är robust nog att klara regelbundet förekommande rengöring och sterilisering. Därför ger de långvarig nytta och är pålitliga även under väldigt krävande omständigheter.

  Genom att satsa på både specialiserade och allmännyttiga kirurgiska produkter ser vi till att alla inköp blir förmånliga.

  Kvalitativa kirurgiska pincetter

  Vårt utbud av kirurgiska pincetter motsvarar ett urval av ett stort antal olika modeller, varianter och konstruktioner. Alltid med fokus på mycket värde för pengarna. Genom att sträva efter att säkerställa så alla våra kunder får tillgång till

  Behöver ni hjälp med köpprocessen eller är osäkra på vad ni bör välja så kan ni alltid kontakta oss. Vi gör det enkelt för er att hitta de produkter som motsvarar era förväntningar. Med fokus på både långsiktig nytta och kvalitativa produkter se vi till att ni får de kirurgiska pincetter ni behöver.

  Stort utbud av pincetter för kirurgi

  Vi vill alltid ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen. Som en del av detta utvärderar vi ständigt både utbud och vår egen verksamhet för att förnya och justera i behövlig omfattning. Alltid för att matcha era verksamhetsbehov. Som kund har du rätt att förvänta dig både variation och pålitliga produkter som gör att allting fortlöper på rätt sätt.