Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Kvalitativa, säkra och ändamålsenliga kirurgiska instrument är vår främsta fokus. Vi anstränger oss ständigt för att alla våra kunder ska få tillgång till ett stort sortiment av alternativ som alla lever upp till högsta möjliga säkerhetsmässiga krav.

  Varierat antal lämpliga val

  I vårt utbud av kanyler för kirurgiska ändamål hittar ni ett stort antal olika produkter. Genom att säkerställa tillgång på både engångsprodukter och alternativ för flergångsanvändande. Samtliga alternativ lever upp till de formaliserade krav som finns för kirurgiska instrument.

  • Kirurgiska sugrör och sugverktyg i ett flertal utföranden, storlekar och längder. Gör det enkelt att välja typ och modell utifrån specifika ingrepp.
  • Sylar för minimalt invasiv kirurgi som jämfört med traditionell kirurgi säkerställer låg åverkan. Tillgängliga i ett stort antal utföranden som gör att ni kan välja varianter i enlighet med era specifika önskemål.
  • Särskilda kanyler och nålar för kirurgiska ändamål. Möjliggör precisa ingrepp.
  • Kirurgiska sprutor för såväl flergångs- som engångsbruk. Nödvändiga för såväl injektioner som hantering av kroppsvätskor. Säkerställer att det alltid finns sprutor tillgängliga.

  Genom att kombinera brett utbud med ett stort antal specialiserade produkter ser vi till att alltid ge stort värde för pengarna. Vi fokuserar ständigt på att säkerställa att alla våra kunder får de kanyler och kirurgiska verktyg de behöver för sin specifika verksamhet.

  Certifierade kanyler för kirurgiskt bruk

  Alla våra kanyler håller den höga nivå som man kan förvänta sig av högst specialiserad utrustning. Utöver att leva upp till formella krav så är de även framtagna med ergonomi och användbarhet i åtanke. Därför ger de stor nytta även vid långvarigt användande. De säkerställer att man utan problem kan genomföra de allra mest krävande kirurgiska ingrepp och känna sig trygg i vetskapen att utrustningen håller högsta möjliga nivå.

  Om du inte hittar det du letar efter är vi alltid redo att hjälpa dig. Kontakta oss eller fortsätt leta bland kirurgiska instrument på hemsida. Vi är säkra på att det finns flera alternativ som passar era behov. Vi hoppas att vi kommer att vara ett förstahandsval för kirurgiska produkter.

  Prisvärda och kvalitativa alternativ

  Vi vill ge bästa möjliga upplevelse som både möter krav på kvalitet och prisvärdhet. Vi kombinerar modern innovation med pålitlig tillförlitlighet, så att du kan hitta den perfekta matchningen för dina behov. För att se till så vara kunder får tillgång till både pålitliga och innovativa produkter för kirurgi så följer vi såväl marknadens som våra enskilda kunders behov och önskemål.

  Genom att värdesätta kvalitativa instrument fokuserar vi uteslutande på produkter som lever upp till de högsta möjliga krav som finns avseende kirurgisk utrustning.