Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vår ständiga ambition är att säkerställa bred tillgång på kvalitativa och ekonomiskt sett förmånliga endoskop för kirurgiska ändamål. En viktig del av vår verksamhet är att alltid leva upp till de formella krav och förväntningar som råder.

  Endoskopiska suturer och instrument

  Instrument för endoskopisk kirurgi är i många fall en nödvändighet för särskilda kirurgiska ingrepp.  Här hittar ni ett flertal kvalitativa kirurgiska endoskop som har lång hållbarhet och skapar rätt förutsättningar för kirurgiska ingrepp.

  • Finstilta instrument i små utföranden som möjliggör kirurgiska ingrepp i samband med endoskopering. Ett sätt att skapa rätt förutsättningar för väldigt specifika kirurgiska åtgärder.
  • Fasta endoskop som förenar hög precision med optisk ljusöverföring. Ofta nödvändiga för särskilda kirurgiska ingrepp.
  • Kvalitativa och beständiga instrument som håller hög nivå även omfattande och regelbunden sterilisering. Med hållbara material och standardiserade utföranden blir de ett pålitligt tillskott.
  • Adaptrar och ljuskablar som möjliggör effektiv LED-belysning. Säkerställer kompatibilitet med befintlig utrustning. En perfekt balans mellan modern innovation och beprövad utrustning.

  Med växande efterfrågan på utrustning för endoskopisk kirurgi strävar vi ständigt efter att möta marknadens behov. Det gör att ni alltid hittar lämplig utrustning här som säkerställer rätt förutsättningar för de allra mest finstilta ingreppen. Med fokus på såväl navigationsutrustning som särskilda instrument för specifika åtgärder ser vi till att alltid kunna erbjuda vad som krävs för ett ändamålsenligt och kvalitativt utbud.

  För att möta behovet av högkvalitativa kirurgiska verktyg till ett lägre pris är vi specialiserade på denna typ av produkter. Vi kan erbjuda förmånliga priser till våra kunder så att de kan alltid kan hitta produkter av högsta kvalitet för deras behov.

  Prisvärda och förmånliga kirurgiska endoskop

  Samtliga alternativ är helt certifierade för kirurgisk användning och är tillverkade med såväl kvalitet som ergonomi i åtanke. De blir utan problem en del av ert eget standardutbud och säkerställer prisvärda och förmånliga inköp.

  Vi uppdaterar alltid utbudet av kirurgiska verktyg och endoskop för att täcka de bredaste behoven. Om du inte hittar det du letar efter, kontakta oss så kommer vi göra allt vi kan för att säkerställa att vårt utbud lever upp till dina förväntningar.

  Stort sortiment av endoskop

  Vi vill erbjuda konkurrenskraftiga produkter av god kvalitet till ett överkomligt pris. Med balanserad fokus på innovativa och beprövade kirurgiprodukter har vi ett komplett sortiment som täcker de flesta behov. Med ett stort antal olika endoskop vill vi göra det enkelt för alla våra kunder att välja rätt.