Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi är dedikerade till att tillhandahålla ett brett utbud av högkvalitativa kirurgiska sonder som täcker samtliga behov och önskemål. Därför hittar ni alltid ett flertal pålitliga alternativ här, som blir en given del av ert befintliga kirurgiska utrustning.

  Stort antal kirurgiska sonder och krokar

  Här hittar ni kirurgiska sonder, krokar och instrument för ett flertal olika medicinska användningsområden. Med ett varierat utbud kan vi säkerställa sonder för samtliga behov. Alla produkter kännetecknas av hög tillverkningskvalitet och certifierade utföranden som garanterar hög användbarhet och produktsäkerhet.

  • Sonder för vaskulär dilatation och väldigt finstilta ingrepp. Många alternativ att välja utifrån era specifika verksamhetsrelaterade önskemål och behov.
  • Ihåliga kirurgiska sonder och knappsonder för inspektion av kanaler. Alltid med tillförlitlighet i främsta rummet.
  • Krokförsedda sonder för särskild kanalundersökning. Nödvändiga för särskilda undersökande ingrepp.
  • Tillbehör till kirurgiska sonder som kompletterar befintlig utrustning. Ett smidigt sätt att få ut det mesta och säkerställa långsiktigt användande.

  Med ett ständigt växande utbud så ser vi till att ständigt möjliggöra för våra kunde att få kvalitativa och ändamålsenliga kirurgiska sonder. Alltid med särskilt fokus på helcertifierade kvalitetsprodukter.

  Kvalitativa sonder för kirurgiskt bruk

  Användandet av kirurgiska sonder kräver både en hög nivå av precision och att de är utformade helt i enlighet med rådande standarder och normer. Alla sonder i vårt utbud är tillverkade helt i enlighet med högsta kvalitetskrav vilket gör dem till en given del av ert eget utbud av instrument.

  Om ni har väldigt specifika behov i er egen verksamhet kan ni alltid kontakta oss. Vi anstränger oss för att ni ska få tillgång till de produkter som ni behöver. Därför letar vi alltid efter möjligheter att expandera vårat befintliga sortiment för att täcka samtliga önskemål gällande kirurgiska produkter.

  Ständigt växande utbud av sonder

  Att säkerställa bred tillgång på kirurgiska sonder som lever upp till strikta krav och samtidigt främjar genomförandet av även de mest krävande kirurgiska ingreppen är en given del av vårt arbetssätt. Vi ser därför till att ständigt utöka sortimentet av kirurgiska produkter utifrån våra kunders specifika behov och det allmängiltiga behovet av omfattande grundutrustning.

  Med en ständig strävan att säkerställa att alla våra kunder har tillgång till kvalitativa kirurgiska sonder så är det ett område som vi ständigt arbetar på att utöka. Alltid med fokus på certifierade alternativ som skapar mervärde för verksamheten och gör det enkelt att ha tillgång till bästa möjliga utrustning.