Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi arbetar alltid för att utöka vårt urval av kirurgiska instrument och säkerställa att sortimentet präglas av de allra bästa alternativen. För att alla våra kunder ska ha tillgång till kvalitativa och professionella kirurgiknivar och skalpeller så är det ett måste för oss att ligga i framkant avseende såväl kvalitet som utbud.

  Knivar och skalpeller för kirurgiska ingrepp

  Kirurgiska knivar och skalpeller säkerställer precisionsskärning i samband med ett stort antal kirurgiska ingrepp. Därför kännetecknas de även av att vara väldigt vassa så det är en förutsättningar för allt ifrån biopsi till öppen kirurgi. Men för att allt ska kunna utföras på rätt sätt så är det oerhört viktigt att utrustningen håller tillräckligt hög nivå.

  För att alla våra kunder ska vara säkra på att få produkter som lever upp till högsta möjliga förväntningar så har vi säkerställt att alla skalpeller och knivar i vårt utbud är fullständigt certifierad för professionellt kirurgiskt bruk.

  • Handtag för monteringsbara blad. Gör det enkelt att anpassa utifrån individuella preferenser och situationens särskilda behov.
  • Knivar för specifika ändamål så som amputering, obduktion, hudsnitt och annat. Alltid långsiktigt användbara.
  • Ett varierat utbud av skalpeller, knivblad och brytbladsknivar. Gör det enkelt att hitta rätt alternativ för såväl allmänna som specifika behov.

  Vår förhoppning är att kunna tillgängliggöra samtliga kirurgiska knivar och skalpeller för att täcka samtliga verksamheters behov. Det gör att ni ständigt hittar ett stort antal professionella alternativ som är framtagna för att leva upp till striktaste krav och regleringar. Därför blir de alltid ett lämpligt val, oavsett hur höga förväntningar som råder inom er verksamhet.

  Stort antal kirurgiskalpeller och knivar

  Samtliga skalpeller och knivar som ni hittar här är fullständigt certifierade för krävande klinisk användning. Det innebär att de är tillverkade av kvalitativa material som inte påverkas negativt av intensivt användande eller steriliseringsprocesser.

  Hittar ni inte den sorts knivar och skalpeller som ni letar efter kan ni alltid kontakta oss. Vi arbetar ständigt med att utöka det befintliga sortimentet för att täcka samtliga verksamheters behov gällande kvalitativa skalpeller och knivar för kirurgiska ändamål.

  Prismässigt förmånliga knivar och skalpeller

  Vi vill alltid erbjuda bästa möjliga upplevelsen när det kommer till att införskaffa kvalitativ kirurgiutrustning. Därför förenar vi bra prissättning med produkter som är framtagna för att kunna användas i verksamheter där krav och förväntningar är höga. Med ett öga för vad våra kunder och branschen i stort efterfrågar gör vi det enkelt att komma i kontakt med kirurgiska produkter som är framtagna för krävande och ändamålsenligt användande.