Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • En av våra främsta ambitioner är att erbjuda ett så stort urval av kirurgiklämmor, tänger och andra produkter som helt enkelt är ett måste för säkra och ändamålsenliga kirurgiska ingrepp. Det gör att vi kan tillhandahålla ett stort och varierat utbud av produkter som passar alla behov samtidigt som vi kan säkerställa ett urval som blir skräddarsytt för er verksamhet. Kvalitetsverktyg som håller professionell nivå.

  Många varianter och modeller av kirurgiska tänger

  Något som kännetecknar tänger och kirurgiska klämmare är att dessa produkter har två motsatta sidor som kan öppnas och stängas och i vissa fall hållas på plats. Utförande, form och särskild funktionalitet varierar stort mellan olika tänger. Därför är ett varierat utbud ett måste för att kunna säkerställa korrekt utförande av ett stort antal kirurgiska ingrepp.

  • Klassiska peanger i raka, böjda och vinklade utförande med ett flertal olika tandvarianter för optimal greppbarhet.
  • Klämmor för särskilda ändamål såsom dissektion, hantering av ligaturer samt särskilda organ och vävnader..
  • Tänger och kirurgiska klämmor med eller utan låsmekanism för varierad användning.
  • Kvalitativa kirurgitänger som är konstruerade utifrån gällande krav och certifieringar.
  • Material som bibehåller sina kvalitativa egenskaper även vid regelbunden rengöring och sterilisering.

  Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för din verksamhet. Med ett stort antal kirurgiprodukter kan vi erbjuda omfattande mervärde.

  Kirurgtänger och klämmare

  Med vårt utbud av klämmare och tänger för kirurgiska ändamål blir det enkelt att få ett till rätt utrusning för såväl öppen som mindre invasiv kirurgi. Vi breddat ständigt vårt utbud med samma helhjärtade engagemang för kvalitetsprodukter för kirurgi.

  Om du har svårt att hitta de produkter du behöver så kan vi alltid stå till hjälpa. På vår hemsida hittar du hela vårt befintliga utbud, men vi strävar alltid efter att utöka sortimentet utifrån faktiska behov och önskemål. Alltid med särskilt engagemang för kvalitativa och professionella verktyg för kirurgi. Genom att välja oss får ni möjligheten att säkerställa ett utbud som lever upp till högsta krav och förväntningar i alla hänseenden.

  Stort och specialiserat sortiment

  Genom att sätta köpupplevelse och utbud i främsta rummet ser vi till att göra det enkelt för alla våra kunder att hitta kirurgitänger och liknande produkter som håller riktigt hög nivå. Då vi kombinerar moderna produkter med beprövad tillförlitlighet kan ni alltid hitta det perfekta alternativet utifrån era behov. Med öga för såväl marknaden i stort som enskilda kunder ser vi till att alltid leverera kvalitet.