Filter Visar 1 - 30 av 54 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera
Pris
Sortera efter

Rakt stödhandtag vägg 387 – 1200 mm

Rak stödstånd med snäppflänsskydd, rostfritt stål AISI 304, för horisontell, vertikal eller lutande installation. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar. Högsta möjliga hållbarhet och rostresistens.

Från: 890 kr Excluding VAT Leverans: 3-5 arbetsdagar

90º vinklat stödhandtag – Satin

Stödhandtag, 90º vinkel åt höger (BAD090C & BAD090CS ) eller vänster (BAI090C & BAI090CS ) med snäppflänsskydd, gjord i rostfritt stål AISI 304, för duschar, bad och omklädningsrum. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar.

1 790 kr Excluding VAT Leverans: 3-5 arbetsdagar

Vertikalt stödhandtag badrum

Vertikalt uppfällbart stödhandtag med hållare till pappersrulle för placering intill toaletten. Handtaget har ett säkerhetsankarsystem som låser handtaget i vertikal position för att förhindra att det faller ner av en olyckshändelse.

4 av 5
Från: 1 990 kr Excluding VAT
Leverans: 3-5 arbetsdagar

Stödhandtag – Golvstöd i rostfritt stål

Nedfällbar stång med benstöd, rostfritt stål med satin finish. Med krok till toalettrulle. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser. Tub med anti-rostbehandling.

2 290 kr Excluding VAT Leverans: 3-5 arbetsdagar

Stödhandtag i rostfritt stål som har 3 fasta lägen

Vertikalt uppfällbart stödhandtag, 3 stabila positioner med toalettrullehållare för placering intill toaletten. Det har ett säkerhetsankarsystem som blockerar handtaget i tre olika positioner för att förhindra att det faller ner av en olyckshändelse.

2 490 kr Excluding VAT Leverans: 3-5 arbetsdagar

Stödhandtag – Väggmonterad

Dessa stödhandtag är en accessoar som hjälper användaren att hålla balansen. De rekommenderas till folk med reducerad mobilitet som förhindrar att de kan utföra dagliga aktiviteter utan hjälp. Stödhandtagen för bad kan användas i duschen, badkaret, badrum eller andra fuktiga rum både hemma och på sjukhus. Produktegenskaper: stålram med skyddsbeläggning fuktresistent vertikal och horisontell montering […]

690 kr Excluding VAT Leverans: 4-6 arbetsdagar

130º vinklat stödhandtag – Vitlackerad

Stödhandtag, 130º vinkel, stål med vit epoxibeläggning, för duschar, bad och omklädningsrum. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser.

890 kr Excluding VAT Leverans: 3-5 arbetsdagar

130º vinklat stödhandtag – Satin

Stödhandtag, 130º vinkel, rostfritt stål AISI 304 med satinbeläggning, för duschar, bad och omklädningsrum. Med snäppflänsskydd. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar.

1 290 kr Excluding VAT Leverans: 3-5 arbetsdagar