Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Att köpa rullstol är enklare än någonsin tidigare

  Rullstolen har blivit så vanligt förekommande att man sällan reflekterar över hur viktig den faktiskt är. Dess historik sträcker sig tillbaka ända till antiken, och har länge varit ett viktigt hjälpmedel för personer med temporär eller långvarig rörelsenedsättning. Tack vare kostnadsmässig effektivisering och stor omsättning har numera både privatpersoner och institutioner möjligheter att dra nytta av kvalitativa rullstolar.

  Vi tillhandahåller traditionella manuella rullstolar, smidiga hopfällbara modeller och avancerade modeller med unikt omfattande möjligheter till individualisering och justering. Som privatperson kan tillgång till en rullstol vara oerhört viktigt, och att i sin verksamhet kunna erbjuda hjälpmedel för personer med rörelsehinder är ofta enormt uppskattat. Hos oss är det inte svårt att hitta en bra rullstol.

  En hopfällbar rullstol är tillgänglig när man behöver den

  De hopfällbara rullstolarna har kommit att bli enormt populära eftersom de är unikt smidiga att transportera och förvara. Många väljer att alltid ha en rullstol tillgänglig i bilen, eller på semestern, för att aldrig behöva känna sig begränsad. De smidiga konstruktionerna gör att de får plats i bakluckan på de flesta vanliga bilar, och har man bara sporadiskt behov av en rullstol kan de med fördel förvaras i bostaden tills behovet uppstår.

  Hopfällbara rullstolar är väldigt tåliga, och de flesta modeller är väl lämpade för både inom- och utomhusbruk. Tack vare smart konstruktion krävs ingen skrymmande förvaring, utan de kan med all enkelhet förvaras i befintliga utrymmen.

  Rullstol och rollator för alla tillfällen

  När man bestämmer sig för att införskaffa en rullstol är det viktigt att man först överväger vilka behov som faktiskt föreligger. Bland vårdinrättningar, kyrkor och liknande institutioner med hög genomströmning av personer är det ofta populärt att ha stationära stolar som står tillgängliga i nära anslutning till ingången. På så sätt är personer fria att använda stolarna som de vill.

  Rollatorer är även populära då de gör stor nytta men kräver väldigt lite underhåll och förvaringsutrymme. Många väljer att ha dem tillgängliga på boenden och i områden med tillgängliga gångvägar. Många av modellerna har smidiga korgar och mindre förvaringsutrymmen, vilket gör dem perfekta att använda i samband med handling.