Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vad är ortopediska skydd?

  Ortopedtekniska produkter används för att både korrigera och förebygga den sorts skador som påverkar kroppens rörelserelaterade funktion. Detta kan handla om åldersrelaterad förslitning, idrottsskador, frakturer och i princip allt som hör därtill. I många fall handlar det om skador som resulterar i nedsatt funktion i områden såsom knä, rygg, arm, axel, handled, nacke och fot. För dessa drabbas nämligen väldigt ofta, då de ständigt är i rörelse.

  • Prisvärda och pålitliga ortopediska skydd och stöd som ser till att motverka och korrigera skador som uppstår till följd av såväl stillasittande som överanvändning och träning.
  • Stabiliserar, skyddar och motverkar fortsatt skadeutveckling.

  För att kunna tillhandahålla fullgod ortopedisk vård och rehabilitering så är lämpliga stöd, skydd och hjälpmedel ett måste. I takt med ökad efterfrågan så har vi valt att utöka vårt utbud av professionella och certifierade produkter som täcker samtliga behov inom den ortopediska medicinen.

  Skydd och stöd för ortopedi

  Vid behandling av ortopediska skador så är lämpliga stöd och skydd ett måste om man ska kunna lindra smärta och skapa rätt förutsättningar för rehabilitering. Utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller säkerhet så har vi brett utbud av prisvärda ortopediska skydd som är väl lämpade för professionellt bruk.