Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Anpassade toalettstol och badstol är inte sällan avgörande

  Oavsett om man har särskilda behov på grund av medfödd nedsättning, skada eller ålder så är det viktigt att ha tillgång till smidiga hjälpmedel. En särskild toalettstol, badstol eller badkarsinsats kan vara skillnaden mellan att kunna duscha eller bada på egen hand och vara utlämnad till assistans.

  Vi prioriterar produkter som har en beprövad historik och är lika tåliga som de är lättanvända. Oavsett om ni letar efter en portabel och flyttbar pall, eller en väggmonterad lösning, så kan ni vara säkra på att något i vårt utbud passar. För personer med reducerad mobilitet kan denna sorts produkter vara skillnaden mellan att känna sig beroende av andra, och att på egen hand utföra vardagliga hygien- och sanitetssysslor.

  Duschstol med hjul bidrar till ökad frihet

  Duschstolar finns tillgängliga i ett stort antal utföranden. Man har att välja mellan ett klassiskt stolutförande, och avancerade modeller med toalettfunktion eller hjul. Gemensamt för alla dess duschstolar är att de i stor utsträckning främjar personers förmåga att på egen hand ta hand om sina hygienbehov. För personer som har kommit att förlita sig på assistans är denna sorts stolar ofta ett önskvärt inslag i vardagen.

  Oavsett om man är en privatperson, driver en privat inrättning eller hanterar inköp för landstinget så är denna sorts stolar ett givet komplement. Inte bara främjar de den individuella rörelsefrihet, utan avlastar även befintlig verksamhet. Ta en titt på våra modeller och välj den som bäst uppfyller just era egna behov.

  Hjälpmedel toalett är alltid uppskattat

  Att besöka toaletten är en känslig fråga. På ett unikt sätt symboliserar det vår privata sfär, och att på egen hand kunna hantera processen ger ofta en känsla av autonomi. För personer med begränsad rörelseförmåga är hjälpmedel på toaletten något som inte sällan är enormt uppskattat. Sett till den enskildes behov kan en permanent installerad duschstol vara skillnaden mellan att på egen hand kunna hantera sin hygien, och att behöva hjälp för de allra mest grundläggande behoven.