Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Varför behöver hjälpmedel?

  Att hjälpmedel är en nödvändig förutsättning för fullgod vård och lämpliga förebyggande åtgärder behövs egentligen inte poängteras. Men något som däremot tål att upprepas är att moderna hjälpmedel inte bara har lett till drastisk effektivisering utan även förbättrat brukar- och patientsäkerheten i väldigt stor utsträckning. Ur vårdgivarens perspektiv är rätt hjälpmedel även en viktig del i hur man förebygger arbetsrelaterade skador.

  • Ergonomiska och lättanvända anordningar för patientlyft. Kvalitativa och robusta.
  • Duschstolar, badkarsbänkar, stödhandtag och annat som underlättar och möjliggör god personlig hygien.
  • Hjälpmedel för ökad rörelsefrihet och förenklad transport. Däribland moderna alternativ likt elektriska scootrar och rullstolar, men även klassiska rollatorer och gåramar.
  • Byggnads- och fastighetsrelaterade hjälpmedel likt trappliftar och ramper. Oumbärliga för att säkerställa hög tillgänglighet.

  Med fokus på kvalitet och ett varierat utbud så har vi numera ett väldigt stort antal pålitliga hjälpmedel. Dessa blir ett enkelt sätt att uppnå såväl ökad autonomi i hemmet som ett fullgott utbud av hjälpmedel i vårdrelaterade sammanhang.

  Hjälpmedel som gör skillnad

  Alla våra hjälpmedel är särskilt framtagna för att täcka verkliga och föreliggande behov. Detta innebär att produkterna lever upp till relevanta krav och certifieringar. Därför är de lämpade för såväl hemmaanvändning som professionellt bruk. De gör sig väldigt bra i de flesta verksamheter och kommer att säkerställa bra tillgång på tillförlitliga hjälpmedel.

  Genom att fokusera på kvalitetsprodukter så är vi stolta över att kunna täcka de flesta behov som finns. Och genom att ständigt bredda utbudet så strävar vi alltid efter att tillhandahålla de hjälpmedel som både efterfrågas och skapar mervärde.

  Varierat utbud

  För att möta den skiftande efterfrågan på professionella och praktiska hjälpmedel så arbetar vi ständigt med att utöka denna kategori. I tider då förväntningarna är väldigt höga på såväl vårdinrättningar som kvalitén på egenvård så är bra hjälpmedel helt enkelt ett måste. Därför är det ett segment som vi verkligen prioriterar.