Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • I vår verksamhet ser vi alltid till att produkterna finns tillgängliga och att kundens behov tillgodoses. Vi bryr oss också om priset på våra produkter och kundens upplevelse. Alla dessa saker tillsammans ger en mycket köpupplevelse.

  Flertal material och alternativ

  Suturer används för att stänga sår och stoppa blödning. De har historiskt sett tillverkas av ett stort antal olika material, allt ifrån naturmaterial så som siden och bomull till syntetiska alternativ likt nylon, polyester och polypropen.

  • Absorberande och icke-absorberande suturer utifrån behov och önskemål.
  • Tejp och klammer för förslutning av sår och fästning av suturmaterial.
  • Särskilda funktionsmaterial för särskild användning såsom vid brännskador eller övriga specifika sår.

  Vi är ett företag som har åtagit sig att tillhandahålla de bästa kvalitetsprodukterna till de bästa priserna. Vi letar alltid efter nya sätt att förbättra våra produkter och möta våra kunders behov. Vår ständiga ambition är att göra det så enkelt som möjligt för alla att välja de produkter som är bäst lämpade för de krav, förväntningar och behov som för tillfället råder.

  Flertal suturprodukter

  Suturer används i många olika medicinska procedurer som kirurgi och sårvård. Vi strävar efter att tillgängliggöra ett så stort antal suturer och tillbehör som möjligt för att täcka även de allra mest specifika och nischade behov som kan tänkas råda. Ett praktiskt sätt att få ett brett utbud av suturer utan att det behöver kosta mer än nödvändigt.

  Här hittar ni ett brett utbud av produkter som ständigt håller hög kvalitet. Bra värde och priser som tål att jämföras. Vi erbjuder även en stor variation så att du kan hitta den som passar dina behov bäst.

  Välj utifrån faktiska behov

  Vi är väl medvetna om att våra kunder har höga krav och förväntningar. Därför strävar vi alltid efter att leva upp till marknadens förväntningar. Här hittar man därför högkvalitativa produkter som är framtagna för att passera de allra högsta kvalitetskraven.