Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Med introduktionen av ett nytt sortiment av produkter för medicinskt bruk har vi skapat pålitliga alternativ för att ersätta och utöka befintlig utbud. Den höga kvaliteten och tillförlitligheten säkerställer att dessa produkter kommer att fungera perfekt som en del av ditt standardsortiment..

  Stort antal tillbehör

  Med sondmatningstillbehör är det enkelt att såväl komplettera som att utöka det befintliga utbudet av produkter. Därför hittar ni skyddsutrustning, adaptrar och kopplingar som såväl förlänger som förenklar sondmatning.

  • Adaptrar, behållare och färdiga set för kompatibilitet och reparationer.
  • Förvaringsenheter för säker och funktionell förvaring.
  • Hjälpmedel som förenklar sondmatning och minimerar risken för onödiga obehag.
  • Förlängningsslangar och ersättningsprodukter för er nuvarande utrustning.

  När det gäller att göra ett köp vill vi göra ditt liv så enkelt som möjligt. Det är därför vi alltid erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser. Så oavsett om du letar efter specifika produkter eller bara behöver ett bra ställe för standardprodukter så är vi rätt val.

  Kvalitetstillbehör

  Alla våra sondmatningstillbehör är godkända för krävande användning. Det gör att ni kan få ett brett och lämpligt utbud utan att det behöver kosta mer än nödvändigt. Ett smidigt sätt att få ut det mesta av befintlig budet.

  Om du inte hittar det du letar efter, oroa dig inte. Vi har ett sortiment av produkter som passar alla situationer, från speciella behov till allmän användning. Det finns ett stort och mångsidigt urval av olika alternativ som passar vilken situation du än befinner dig i. Kontakta oss när som helst.

  Vi vill alltid upprätthålla högsta möjliga kvalitetskrav samtidigt som vi balanserar pris och långsiktiga fördelar. För att kunna göra det har vi en rad innovativa idéer som kombineras med klassisk tillförlitlighet. Våra produkter är därför för alla.

  Vi försöker alltid att förbättra vår verksamhet och se till att vi har kvalitativa, användbara produkter för våra kunder. För att göra det utvärderar vi marknaden och gör förändringar vid behov.