Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har en mängd olika produkter som är helcertifierade och gör det enkelt för er att få tillgång på kvalitetsprodukter till bästa möjliga pris. Detta skapar gynnsamma förutsättningar för långvarig nytta. Ett enklare sätt att säkerställa tillgång på rätt utrustning.

  Flertal operationsrelaterade produkter

  Genom att tillhandahålla ett varierat utbud av produkter för operationssalar och personutrustning har vi sett till att alla kan få ett prisvärd kvalitetsutbud som säkerställer att operationer kan genomföras på ett patientsäkert och tillförlitligt sätt.

  • Skyddsutrustning och avdelningskläder för upprätthållande av hygienisk och praktiskt standard.
  • Skyddsmaterial, förband, inredning och annat som ofta är en nödvändighet.
  • Särskilda tillbehör för hantering av blod, dränering, röntgen och annat.
  • Ett mångfacetterat utbud av lämpliga tillbehör. För ögonoperation, allmän kirurgi och mycket annat.

  För att förenkla för alla att hålla kvalitativ och hög nivå i operationssalen har vi särskilt satsat på produkter som motsvarar de allra mest strikta kraven samtidigt som de är kostnadsmässigt fördelaktiga.

  Prisvärda och kvalitativa

  Vi vill göra det enkelt att säkerställa ändamålsenliga operationer genom att tillhandahålla ett mångfacetterat utbud av operationsprodukter. Det innebär att ni kan få ett stort och samtidigt prisvärt utbud som gör det enkelt att leva upp till alla rådande krav och certifieringar.

  För er som har väldigt särskilda behov gällande operationsrelaterade produkter så kan ni med fördel kontakta oss. Då får vi en chans att säkerställa att de produkter ni efterfrågar blir tillgängliga. I och med att operationssalar måste upprätthålla väldigt hög nivå finns inget utrymme för kvalitetskompromisser.

  Ett ständigt växande sortiment

  Vi strävar alltid efter att leverera de allra bästa produkterna och vi expanderar ständigt för att hålla jämna steg med de höga och samtida krav som finns på operationsprodukter. Vi är övertygade om att ni kommer att uppleva att våra produkter gör det enkelt för er att få ut så mycket som möjligt av er befintliga budget.

  Genom att kunna anpassa oss till såväl allmänna som enskilda önskemål har vi säkerställt ett fullgott utbud inom operationssegmentet. Ett varierat utbud av produkter som motsvarar högsta krav och certifieringar avseende såväl utförande som tillverkning.