Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • För oss är det helt och hållet avgörande att samtliga produkter håller högsta möjliga nivå avseende formell kvalitet och förmånlig prissättning. Med ambitionen att vara ett förstahandsval för förmånliga inköp ser vi alltid till att utöka vårt sortiment utifrån faktiska behov.

  Smidigare gipsning

  Gipsning är på många sätt en väldigt traditionell medicinsk åtgärd. Men samtida utveckling har gjort att det gör att säkerställa avsevärt mycket enklare och ändamålsenlig gipsning. Därför har vi ett varierat antal produkter så ni kan välja de som skapar mest nytta för er.

  • Ett flertal olika klassiska och moderna alternativ. Däribland kalkgips, syntetgips och särskilda fixeringsalernativ.
  • Praktiska färdiga lösningar såsom gipsskor, gipsskenor och annat som underlättar och förbättrar gipsteknik.
  • Moderna alternativ som minimerar risken för gipsskador i samband med exponering av vatten och fukt.
  • Medicinskt gips med särskild funktionalitet för att säkerställa ändamålsenlig användning.
  • Skydd och tillbehör för att främja en funktionell vardag även efter gipsning.

  Det finns sällan utrymme för kompromisser när det gäller medicintekniska produkter. Detta är något vi har tagit tillvara på och säkerställt att alla våra produkter blir ett bra val. Därför kan ni fokusera på de inköp som är mest förmånliga för er.

  Certifierade gipsprodukter

  Alla våra produkter för gipsning håller hög nivå och är godkända för medicinskt bruk. Det gör att ni kan säkerställa ett brett sortiment till förmånligt pris. Vår framgång ligger i våra kunders nöjdhet. Därför säkerställer vi att våra produkter är noggrant utvalda och fullständigt godkända för de mest krävande ändamål.

  Många alternativ för korrekt gipsning

  Alla våra kunder förväntar att vi ska upprätthålla den nivå som vi utger oss för att hålla. Vi är oerhört stolta över att kunna fortsätta leverera kvalitativa produkter som inte behöver kosta mer än nödvändigt. Denna kombination har blivit en viktig för många verksamheter som vill säkerställa fullgott utbud av medicinska produkter utan att spendera mer än nödvändigt.