Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vårt breda utbud av produkter erbjuder allt du behöver för att hitta det perfekta valet för era behov. Konkurrenskraftiga priser och mångfacetterat urval.

  Ett flertal alternativ för hantering av riskmaterial

  Farligt avfall innefattar alla ämnen eller material som utgör en risk för människors hälsa och miljön. Därmed täcker det såväl biologiskt som övrigt material. För att hantera det på rätt sätt så är det avgörande att ha tillgång till lämpliga kärl, behållare och förvaringsenheter.

  • Kärl för uppsamling och ändamålsenlig hantering vävnad, organ och kroppsdelar.
  • Särskilda behållare för hantering av patologiskt material.
  • Etiketter och produkter för märkning av kärl och material. Tydligt och organiserat.
  • Särskilda säckar och transportlösningar. I ett flertal färger och utföranden för praktisk särskiljning och hantering.
  • Kanylburkar och boxar för bortforsling av farligt material. Säker förslutning möjliggör trygg hantering.

  Dina preferenser och behöv avgör vilka produkter du behöver, men vad du än väljer så sätter vi alltid kvalitet och prisvärdhet i främsta rummet.

  Riskavfallshantering

  Vår fokus är att säkerställa att alla har möjligheterna att hantera riskavfall på ett tryggt, snabbt, effektivt och säkert sätt. En viktig del av arbetet handlar om att säkerställa enkel tillgång på prisvärd och praktisk utrustning. Vi kompromissar däremot aldrig med kvalitet, och ni kan vara säker på att ni alltid hittar kvalitetsprodukter som lever upp till de högsta krav och förväntningarna.

  Vi har en mängd olika alternativ, så det finns något för alla. Om du fortfarande letar efter de perfekta produkterna för ditt företag, titta gärna igenom vår produktutbud.

  Många valmöjligheter

  Vi arbetar hårt för att ständigt förbättra vårt befintliga utbud genom att lägga till nya produkter som efterfrågas. Vi vill ge dig produkter som hjälper dig att bli effektiv i din verksamhet, så vi har både generella och specifika alternativ. Våra priser är konkurrenskraftiga så det är lättare för dig att få det du behöver.