Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har säkerställt ett större och mer mångsidigt utbud av medicinska kvalitetsprodukter under de senaste åren. Alltid till ett överkomligt pris.

  Ett flertal produkter för stöd och artificiell respiration

  Andningsorganen är ett komplext system som består av näsa, mun, svalg, struphuvud, luftstrupe, bronkier och lungor. Det är ansvarigt för utbytet av syre och koldioxid i kroppen. Vi har ett fullgott sortiment för ändamålsenligt främjande av funktionalitet.

  • CPAP-masker, endotrakeala tuber och liknande stödprodukter.
  • Nebulisatorer och produkter för aerosolterapi.
  • Standardiserade alternativ som är kompatibla med befintlig utrustning.
  • Prisvärda förbrukningskomponenter som kan användas som en del av ert nuvarande produktutbud.
  • Intubationsprodukter som används för att hjälpa människor att andas när de inte kan göra det på egen hand. Ofta väl lämpade för särskilda medicinska och kliniska tillstånd.
  • Alternativ som lever upp till de höga och strikta kraven gällande avancerade kirurgiska ingrepp

  Vi vill förenkla såväl köpprocessen för våra kunder som tillgången på rätt material genom att erbjuda kvalitetsprodukter till ett överkomligt pris. Vi strävar efter att hitta rätt produkt för alla, oavsett deras behov.

  Produkter för såväl stöd som kirurgi

  Oavsett om ni behöver alternativ för särskilda kirurgiska ingrepp för akut vård eller produkter för allmänt andningsstöd så har vi ett stort antal förmånliga alternativ som utan problem blir en given del av er verksamhet.

  Om du är osäker på vad du letar efter, vänligen kontakta oss eller ta en titt på vår sida. Vi har många produkter som kan passa både speciella behov och allmänt bruk.

  Varierat sortiment

  Vi vill alltid hålla högsta möjliga kvalitetskrav samtidigt som vi prioriterar förmånliga priser och långsiktiga fördelar. Genom att kombinera modern innovation med klassisk tillförlitlighet har vi något för alla.

  Vi arbetar alltid hårt för att upprätthålla högkvalitativ service och mångfacetterade inköpsmöjligheter. Vi anpassar även vårt utbud vid behov och försöker alltid möta marknadens behov.