Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har gjort det till vårt uppdrag att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen genom att ständigt leverera relevanta produkter som skapar långsiktigt mervärde. Att upprätthålla hög kvalitet är däremot ett måste inom denna krävande kategori.

  Trygg och pålitlig fixering

  Fixerande inkontinensskydd är i många fall de mest diskreta och samtidigt pålitliga alternativen. Vi har ordnat ett heltäckande utbud av många lämpliga alternativ. På så sätt blir det enkelt att välja den sorts skydd som blir bäst för varje given situation.

  • Ett flertal olika plagg att välja mellan. Däribland fixeringspyjamas med såväl korta som långa ben, och många andra praktiska alternativ.
  • Särskilda fixeringsbyxor för diskret och pålitligt läckageskydd. Bekväma även vid långvarigt användande.
  • Alternativ med eller utan dragkedja för enklast möjliga användande.
  • Gör det enkelt att säkerställa rätt förutsättningar för såväl egenvård som assisterad omvårdnad.

  Vi inser att våra kunder alltid har höga förväntningar och vi strävar ständigt efter att leva upp till dem. Du kommer att se detta avspeglas i vårt produktutbud. Hög kvalitet till förmånliga priser.

  Smidiga fixeringsskydd

  För att fixerande inkontinensskydd ska fungera optimalt så är det viktigt att använda rätt fixeringsteknik. Våra skydd skapar rätt förutsättningar för enkel användning och långvarigt skydd. Ett givet sätt att få ut det mesta av fixerande skydd.

  Om du inte hittar det du letar efter är det bara att meddela oss så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig. Vi letar ständigt efter kvalitativa alternativ och vill göra det möjligt för alla att få tillgång till fixeringsprodukter som är ändamålsenliga.

  Ett växande utbud av kvalitativa fixeringsprodukter

  En av våra högsta prioriteringar är att möta kundernas förväntningar. Genom att fokusera på ett brett utbud skapar vi rätt förutsättningar för att leverera kvalitetsprodukter till samtliga branscher.

  Vi har ett brett utbud av produkter, från grundläggande till avancerade. Alltid med engagemang för kvalitet och prisvärdhet.