Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Med ett ständigt ökande utbud av högkvalitativa medicinska produkter kan vi alltid göra pålitliga alternativ till en given del av ert eget utbud. Det är alltid viktigt för oss att leverera högsta möjliga kvalitet.

  Inkontinensskydd med absorberande egenskaper

  Absorberande inkontinensskydd säkerställer hög trygghet och tillförlitlighet. Samtidigt är de enkla att använda och skapar rätt förutsättningar för både omsorg och egenvård. I många fall är det ett av de bästa alternativen för krävande situationer.

  • Heltäckande allt-i-ett-skydd i flera storlekar och utförande. Väldigt praktiska och säkra alternativ för bästa möjliga funktionalitet.
  • Särskilda formsydda inkontinensskydd som minimerar synligheten och maximerar nyttan. Ett bra alternativ för att bibehålla rörlighet och flexibilitet i vardagen.
  • Inkontinensskydd i formen av sedvanliga byxor med absorberande egenskaper. De kanske i särklass mest diskreta skydden som samtidigt har hög absorptionsförmåga.

  Vi vet att det ibland är svårt att hitta ett prisvärt alternativ som samtidigt lever upp till de höga förväntningar som finns inom vård och omsorg. Det är därför vi vill att alla våra kunder ska ha tillgång till ett pålitligt kvalitetsalternativ.

  Ett praktiskt val för alla lägen

  Den vanligaste typen av inkontinensskydd är nog ett traditionellt absorberande inlägg som placeras i underkläderna. Men Det finns även andra typer av inkontinensskydd, till exempel engångsunderkläder, som kan användas istället för vanliga underkläder. Vi fokuserar på ett stort antal alternativ som gör det enkelt att alltid upprätthålla hög funktionalitet och trygghet.

  Om du vill ha mer information om vårt utbud eller vill säkerställa ett en viss produkt passar era behov kan ni alltid kontakta oss. Vi har alternativ för alla behov och användningsområden.

  Smidiga inkontinensskydd

  Vi vill alltid göra de bästa produkterna tillgängliga till bästa pris. Alltid med engagemang för en kombination av innovation och klassisk tillförlitlighet. Samtidigt så är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi jobbar hårt för att ligga steget före genom att säkerställa kvalitet och ändamålsenlighet.