Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Bland våra produkter för inkontinensbehandling och urologimottagningar har vi särskilt prioriterat kvalitativa, certifierade och smidiga produkter. Med brukar- och patientsäkerhet i främsta rummet har vi ett ständigt växande utbud av bra alternativ.

  Urologi och inkontinensvård

  Vi har ett brett antal produkter för vård och skötsel av inkontinensrelaterade och urologiska åkommor. Detta täcker såväl egenvård som provtagning och faktiska ingrepp. Med många helcertifierade produkter blir det enkelt för er att välja de som är bäst lämpade för er verksamhet

  • Utrustning för provtagning. Uppsamlare och annan utrustning som både möjliggör och förenklar ändamålsenlig provtagning
  • Inkontinensskydd för livets alla skeden och specifika behov. Ett flertal produkter för vanlig användning och särskild behov såsom känslig hud.
  • Katetrar för både kortvarigt och långsiktigt bruk. Certifierade och tillverkade i medicinska material.
  • Hygienskydd och andra för huden skonsamma inkontinensprodukter. Praktiska, diskreta och lättanvända.

  Detta är några av de saker som gör att våra urologiprodukter utmärker sig. Med fokus på praktisk behandling av inkontinensrelaterade problem vill vi vara ett förstahandsalternativ för även de mest omfattande behoven.

  Prisvärd och mångfacetterat utbud

  Med ett engagemang för kvalitativa och prisvärda produkter har vi ett varierat utbud av urologiprodukter för ett flertal olika verksamheter. Samtliga håller hög nivå och ni kan utan problem välja fullcertifierade produkter för krävande klinisk användning.

  Vi har en stor mängd olika alternativ för ett flertal olika verksamheter. Samtliga lever upp till de högsta professionella kraven avseende användning. Genom att ständigt bredda och välja produkter som är i efterfrågan bland professionella användare och yrkesaktiva.

  Enklare val av urologiprodukter

  Vi letar alltid efter sätt att förbättra våra nuvarande produkter och utöka vårt befintliga sortiment. För oss är det en nödvändighet om det ska vara möjligt för oss att konkurrera och leva upp till yrkesmässiga förväntningar.

  Har ni funderingar eller frågor om våra produkter så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. Hittar ni inte vad ni letar efter så kommer vi även göra vad vi kan för att säkerställa att de produkter ni önskar blir en del av vårt standardutbud.