Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi strävar alltid efter att tillhandahålla bästa möjliga förbrukningsmaterial som är både ändamålsenligt och kvalitativt. Därför har vi ett stort sortiment av högkvalitativa produkter, vilket gör dem till en perfekt del av varje standardsortiment.

  Många ändamålsenliga alternativ

  Vi har många lämpliga alternativ för såväl hygienisk egenvård som för upprätthållande av annans personliga hygien. Genom att fokusera på brett utbud av hygienartiklar vill vi göra det enkelt för er att säkerställa högsta möjliga hygieniska standard i alla lägen och situationer.

  • Dispensers för tvålar, handdesinfektion och andra flytande hygienprodukter
  • Förbrukningsvaror för hårvård, munvård, fotvård, nagelvård och annat som krävs för hög nivå av vardagshygien.
  • Fasta och flytande tvålar med eller utan parfym Ett enkelt sätt att säkerställa rätt förutsättningar för allergivänlig och ändamålsenligt upprätthållande av hygien.
  • Haklappar, hygieninsatser, tvättlappar och övriga sanitetsprodukter för hygienisk omvårdnad.

  Vi vill erbjuda enkla och kvalitativa förbrukningsvaror till våra kunder. Samtidigt prioriterar vi förmånlig prissättning för att möjliggöra variation och stora inköp.

  Vård och omsorg med fokus på hygien

  Genom att säkerställa möjligheten för alla våra kunder att välja fritt så är vår ambition att göra det enkelt att få de produkter som ni behöver. Då personlig hygien är ett så pass brett område anser vi att det är viktigt att skapa bästa möjliga förutsättningar för samtliga verksamheter.

  Kontakta oss gärna eller leta själv efter produkter som passar dina behov. Vi har ett brett utbud av specialiserade och allmänna produkter. Här hittar du produkter för alla tillfällen. Om du vill veta mer om specifika alternativ är du välkommen att kontakta oss.

  Alltid många hygienartiklar i utbudet

  Vi vill se till att var och en av våra produkter uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna samtidigt som vi värdesätter överkomliga priser och långsiktigt bra inköp Vi vill se till att vi alltid ger våra kunder den bästa servicen och produkterna.