Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har ett helhetsorienterat utbud av hygien- och rengöringsprodukter som ger er många alternativ att välja mellan. Genom att möjliggöra storskaliga inköp som samtidigt leder till produkter av hög kvalitet kan vi täcka de behov som finns hos ett stort antal verksamheter.

  Ändamålsenliga rengöringsprodukter

  Vi har ett brett och varierat utbud av produkter för upprätthållandet av klinisk renlighet och hög nivå av hygien. Detta gäller såväl den personliga hygien som lokalvård. Genom att välja pålitliga produkter blir det enklare att bibehålla hög nivå av renlighet.

  • Ändamålsenliga produkter för lokalvård och städning. Välj mellan särskilt skonsamma produkter och mer traditionellt effektiva alternativ
  • Produkter för desinfektion av händer, ytor och redskap. Både alkoholbaserade och alternativa desinfektionsmedel.
  • Gör det enkelt att bibehålla högsta möjliga renlighet.

  En viktig del av vår verksamhet är att leverera helcertifierade medicintekniska produkter. Våra rengörings- och hygienprodukter håller den höga nivå som krävs för att användas på inrättningar där upprätthållandet av klinisk renlighet är ett måste.

  Personhygien och lokalvård

  Vår fokus ligger ständigt på att tillhandahålla produkter som förenar hög tillförlitlighet med enkelt och smidigt användande. Därför känner vi oss trygga med att påstå att vårt utbud kommer förenkla ert val av rengörings- och hygienprodukter. Ett givet sätt att leva upp till certifieringar och krav samtidigt som resultat blir kostnadsmässigt fördelaktigt.

  Om ni har frågor eller funderingar gällande våra hygien- och rengöringsprodukter kan ni med fördel ta del av produktinformationen eller kontakta oss för ytterligare information. Oavsett om ni behöver alternativ för allmän eller särskilt krävande rengöring så har vi ett sortiment som lever upp till alla krav.

  Mångfacetterat utbud av rengöringsprodukter

  Med helhjärtat fokus på att leverera kvalitativa produkter till branscher där det inte finns utrymme för kompromisser är vi stolta över att ha ett varierat sortiment. Alltid med siktet på att möta marknadens ofta väldigt höga förväntningar.

  Vi utvärderar ständigt förutsättningarna för att tillhandahålla ett optimalt utbud utifrån våra kunders förväntningar. Därför tillför vi ständigt produkter som är i stor efterfrågan. Vår ambition är att bli ett förstahandsalternativ för alla som letar efter kvalitativa hygien- och rengöringsprodukter.