Vibrationsplatta för hemmabruk – Sky – SVP15

Artikelnr: 17-22-420
5 590 kr Exkl. moms
(6 987.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar 4-7 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      SVP15 VIBRATIONSPLATTA SJU-I-EN (TRE MOTORER)
      Märket SKY VIBRATION PLATE presenterar vibrationsplattan sju-i-en SVP15.
      Sju-i-en betyder här att plattan, tack vare de tre motorerna (2x200W + 1X40W), kommer att röra sig i alla riktningar och erbjuder sju möjliga konfigurationer av rörelsemönstret. Tre individuella rörelser: på det linjära planet (när rörelsen sker längs en rak linje på sidorna), vertikal (vertikal upp-ner rörelse) och axial (när plattan växelvis går uppåt på den ena eller andra sidan). Tre dubbla kombinationer: axial och vertikal rörelse, axial och linjär rörelse respektive vertikal och linjär rörelse. Det sjunde alternativet är en kombination av alla tre rörelsescheman: linjärt, axialt och vertikalt.
      Vibrationsplattan SVP15 är en anordning som hjälper oss att uppnå en perfekt kroppsform. Tränande på plattan gör det möjligt att öva hela kroppen: benmuskler, sätesmuskler, magmuskler liksom de övre muskelgrupperna. Varje platta tillåter dig att träna på 3 olika intensitetsnivåer. Genom att stå på mitten på apparaten kan vi simulera gång, genom att hålla ett litet avstånd mellan fötterna kan joggning simuleras och genom att hålla ett brett avstånd mellan fötterna kan sprintlöpning simuleras. Enheten erbjuder 60 hastighetsnivåer och tillsammans med en timer, vilken har en dator, garanterar SVP15 att vi kan ställa in utrustningen efter eget önskemål. När hastigenheten ökas, då kommer ljuset på plattans sidor att ändras. Grönt ljus betyder att hastigheten är låg, orange – genomsnittlig hastighet, röd – hög hastighet.
      En ytterligare fördel är massagemattan som medföljer i uppsättningen. Mattan har installerats på plattan. Kombinationen av vibrationer och speciella massagekanter som placerats på mattan garanterar en utmärkt fotmassage och följaktligen – fullständig avslappning. Motståndsband har inkluderats i varje uppsättning för att kunna variera och öka träningspasset. Därtill, så förbättrar plattan blodcirkulationen, muskelavslappningen och stöder regeneration av musklerna. Maskinen är väldigt lätt att använda. En klockliknande fjärrkontroll är fastsatt på produkten för att lätt kunna styra och ändra programmen. Eftersom vi kan lägga den i handen hindrar den inte vår träning och vi kan styra träningen hela tiden. Hållaren på plattan tillåter oss att förvara fjärrkontrollen tillsammans med maskinen och säkerställer att den inte kommer bort. Därtill, så har en dämpande matta fästs på plattan. Vi ställer plattan på mattan för att minska oljudet som uppstår när vi tränar på maskinen.
      Maskinen är lämplig för individer oavsett erfarenhetsnivå. SVP15 har 10 förinställda träningsprogram liksom ett manuellt läge, vilket gör att du kan anpassa träningen efter din förmåga och behov.
      Tack vare SVP15 så kommer du att uppnå en perfekt kroppsform utan ansträngning, tung utrustning eller ett gymkort. Det är till och med möjligt att utföra träningspasset när du tittar på ditt favoritprogram på teve.

      Specifikation

      Mått: 80x48x18cm
      Produktvikt: 18 kg
      Antal motorer: 3
      Amplitud på vibrationer:

      axial 0-11mm
      vertikal 1-2mm
      linjär 0.5-4mm

      Hz frekvensbredd:

      axial 7-12Hz
      vertikal 25-35Hz
      linjär 7-11.5Hz

      Antal program: 10
      Hastighetsinställningar: 1-60
      Längd på träningspass: 10 mm
      Typ av skärm: pekskärm, LCD
      Styrning: fjärrkontroll – klocka
      Maximal användarvikt: 120 kg
      Uppsättningen inkluderar:

      Vibrationsplatta
      Massagematta
      Dämpningsmatta
      Motståndsband
      Fjärrkontroll – klocka (batteri är inkluderat)

      Möjliga rörelsekonfigurationer:

      Axial
      Vertikal
      Linjär
      Axial + vertikal
      Axial + linjär
      Vertikal + linjär

      Anmärkningar:

      Får inte användas i kommersiellt syfte
      24 månaders garanti

      Om leverantören Abisal

      Abisal grundades 1990 i Polen. Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av ett brett utbud av sportartiklar. Man erbjuder bland annat träningsutrustning, gymredskap, inlines, skridskor, skotrar, skateboards, utrustning för simning och snorkling, badminton- och tennisutrustning, lagsportsutrustning m.m.

      Abisal jobbar ständigt med att nå ut till nya kunder och marknader och erbjuda de mest populära produkterna. Det gör man genom att ständigt övervaka marknaden och kundernas behov.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Vibrationsplatta för hemmabruk – Sky – SVP15”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder