Vibrationsplatta för hemmabruk – Sky – SVP11

Artikelnr: 17-22-416
3 290 kr Exkl. moms
(4 112.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar 4-7 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   SVP11 VIBRATIONSPLATTA 3D (TVÅ MOTORER)
   SVP11 är en 3D vibrationsplatta. Med en standardplatta, så sker vibrationerna enbart på det vertikala planet. På en 3D platta är rörelsen vertikal, horisontell (elliptisk) men kan också alternera mellan de två. Denna lösning ger mycket bättre resultat. Plattan sätts igång av två motorer, vilka ger multi-riktningssvängningar.

   Vibrationsplattan SVP11 är en anordning som kommer att hjälpa oss att uppnå en perfekt form. Tränande på plattan gör det möjligt att öva hela kroppen: benmuskler, sätesmuskler, magmuskler liksom de övre muskeldelarna. Plattformen ger dig möjlighet att träna på 3 olika intensitetsnivåer. Genom att stå på mitten på apparaten kan vi simulera gång, genom att hålla ett litet avstånd mellan fötterna kan joggning simuleras och genom att hålla ett brett avstånd mellan fötterna kan sprintlöpning simuleras. Maskinen har 99 hastighetsnivåer och tillsammans med en minutklocka garanterar SVP11 att vi kan ställa in utrustningen efter egna önskemål.
   En ytterligare fördel är massagemattan som är inkluderad i uppsättningen. Mattan har placerats på plattan. Kombinationen av vibrationer och speciella massagekanter som placerats på mattan ger en utmärkt fotmassage och följaktligen – fullständig avslappning. Uppsättningen inkluderar motståndsband för att kunna göra träningspasset mer varierat och grundligt. Därtill, så gagnar plattan blodcirkulationen, lindrar musklerna och stödjer muskelavslappningen. Maskinen är lätt att använda. En fjärrkontroll är fastsatt på produkten för att underlätta styrning och justering av programmen. Därtill, så är plattan utrustad med Bluetooth och inbyggda högtalare. Detta ger oss möjligheten att ansluta plattan till vår smarta telefon eller annan enhet så att vi kan njuta av vår favoritmusik under träningspasset.
   Utrustningen är lämplig för alla individer oavsett erfarenhetsnivå. SVP11 erbjuder 5 förinställda träningsprogram liksom ett manuellt läge, vilket gör att du enkelt kan anpassa träningen efter din kapacitet och behov.
   Tack vare SVP11 så är det möjligt att uppnå en perfekt form utan ansträngning, tung utrustning eller gymkort. Det är till och med möjligt att utföra träningspasset när du tittar på ditt favoritprogram på teve.

   Specifikation

   Mått: 78 x 40 x 14cm
   Produktvikt: 18,5 kg
   Material: järn, syntetiskt material
   Funktioner:

   5 träningsprogram
   Manuellt läge för styrning av arbetshastigheten
   99 hastighetsnivåer
   Bluetooth
   Högtalare

   Maximal användarvikt: 150 kg
   Märkt effekt: 110 – 220V, 200W, två motorer
   Märkt frekvens: 13 Hz
   Amplitud på vibrationer: 10 mm
   Uppsättning inkluderar:

   Fjärrkontroll
   Motståndsband
   Massagematta
   Vibrationsplatta

   Anmärkningar:

   Får inte användas i kommersiellt syfte
   24 månaders garanti

   Om leverantören Abisal

   Abisal grundades 1990 i Polen. Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av ett brett utbud av sportartiklar. Man erbjuder bland annat träningsutrustning, gymredskap, inlines, skridskor, skotrar, skateboards, utrustning för simning och snorkling, badminton- och tennisutrustning, lagsportsutrustning m.m.

   Abisal jobbar ständigt med att nå ut till nya kunder och marknader och erbjuda de mest populära produkterna. Det gör man genom att ständigt övervaka marknaden och kundernas behov.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Vibrationsplatta för hemmabruk – Sky – SVP11”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder