Air bike / Assault bike – MP6590

Artikelnr: 17-03-100
3 890 kr Exkl. moms
(4 862.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-7 arbetsdagar 4-7 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      Var och en av oss, till och med de som inte är fysiskt aktiva, vet vad en stationär cykel är. Vissa av oss kan skilja på en cykel och en mekanisk-magnetisk cykel. Vissa känner också till vad en spinning cykel är för något. Men har någon hör talas om en air bike?

      Vi skulle vilja presentera cykeln MP6950 med luftmotstånd från HMS för dig. Detta innebär en revolution inom uthållighets- och styrketräning. Tack vare de främre greppen kan man träna den övre delen av kroppen när man cyklar. Följaktligen, så kommer MP6590 att förbättra träningspasset med vår helkroppsutvecklare.

      Denna innovativa cykel kommer att vara perfekt för uppvärmningen. Några minuter kommer att vara tillräckligt för att kroppstemperaturen ska stiga betydligt. Vi kommer tryggt att kunna värma upp leder och muskler, eftersom vi inte använder oss av det mekaniska motståndet. Det enda draget vi behöver övervinna är luftdraget.

      Är det bra kardioträning? Du kan helt enkelt inte välja något bättre. Tack vare att hela kroppen engageras, så kommer vi snabbt att kunna öka kroppstemperaturen och markant förbättra matsmältningen. Det betyder att olika träningsrörelser är väldigt intensiva och på en hög nivå.

      Vi kommer också att kunna utföra styrketräning på cykeln MP6590. När vi börjar att cykla snabbare, då kommer draget att öka och likaså kommer våra muskler att engageras i träningen. Armarbetet är lika viktigt som benarbetet på denna revolutionerande cykel. Vi bestämmer själva om vi vill ha jämn träning fördelat över hela kroppen eller om vi vill involvera armarna i större utsträckning. Vi kommer då inse att träningsintensiteten och kraften vi lägger ner på varje repetition efter några minuters träning. Detta kommer att säkerställa att vi utför träningspasset med 100% styrka.

      HMS cykeln MP6590 är toppmodern teknik. Den är tillverkad i material av bästa kvalitet. Varje del av cykeln har genomgått högklassig tillverkning. Tack vare den perfekta konstruktionen, så är maskinen mycket stabil och säker. Vi skulle inte erbjuda en högklassig tillverkningsupplevelse med vibrationer eller dålig balans; inte ens under intensiva träningspass. Cykelns drag behöver inte kontrolleras. Draget ökar automatiskt när vi ökar farten. Tack vare detta faktum, så är det enda draget det naturliga från luften. Cykeln är mycket tyst och träningspassen väldigt jämna. HMS har också ombesörjt för komfort i träningen: en ergonomisk mjuk sadel som kan ställas in kommer att möjliggöra långa, angenäma träningspass. Transporthjul har installerats på den främre basen och det gör det enkelt att transportera utrustningen. En dator som är lätt att använda har installerats på bryggan och MP6590 visar kritisk information som är nödvändig för träningspasset, exempelvis, pulsen som kan mätas med beröringssensorer som sitter på handtagen. Dessutom finns det plats vid datorn och där kan man tryggt placera sin telefon eller läsplatta om man nu behöver dem under träningen.

      Håll inte igen. Med cykeln MP6590 HMS kommer ditt träningspass att hoppa upp till en högre nivå och i princip kommer intensiteten att vara obegränsad.

      SPECIFIKATION

      Mått: 1110x650x1630 mm

      Nettovikt: 27 kg, 30 kg brutto

      Användarens maximala vikt: 110 kg

      dator:

      Scan – Scan

      Time – Tid

      Speed – Hastighet

      Distance – Sträcka

      Calories – Kalorier

      Odometer – Total sträcka

      Pulse – Puls

      Batterier:

      Uppsättningen inkluderar 2 x AAA

      ANMÄRKNINGAR:

      Får inte användas i kommersiellt syfte,

      24 månaders garanti

      Denna produkt levereras delvis monterad. Den är utformad så att du kan montera själv.

      Om leverantören Abisal

      Abisal grundades 1990 i Polen. Företagets huvudsakliga verksamhet är försäljning av ett brett utbud av sportartiklar. Man erbjuder bland annat träningsutrustning, gymredskap, inlines, skridskor, skotrar, skateboards, utrustning för simning och snorkling, badminton- och tennisutrustning, lagsportsutrustning m.m.

      Abisal jobbar ständigt med att nå ut till nya kunder och marknader och erbjuda de mest populära produkterna. Det gör man genom att ständigt övervaka marknaden och kundernas behov.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Air bike / Assault bike – MP6590”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder