Injektionsträning på mage

Leverans: 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: 1013056
1 590 kr Exkl. moms
(1 988 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Denna mjuka mage är ett ovärderligt verktyg för att lära patienter hur man korrekt sätter in och roterar infusionssatsen för insulinpumpar, och undviker det 5 cm (2″) stora området runt naveln, samt ger självinjektioner av många typer inklusive injektioner med penna. Utbildningsverktyget har en verklighetstrogen hud med vad som känns som verklig magvävnad under. Det finns ett mjukt plastunderlag för att stoppa nålarna från att gå igenom och hål för att låta materialet andas och torka, om du väljer att injicera vätskor. Destillerat vatten kan injiceras, men ju mer vätska som injiceras i simulatorn, desto längre tid för avdunstning. Verkligt insulin eller andra läkemedel bör inte användas, eftersom de kan försämra materialet. Magen anses vara tillfällig, men med vård och behandling kommer den att tjäna sitt syfte under en lång tidsperiod. Att använda de minsta nålarna när man simulerar injektioner och att roterar insättningspunkterna hjälper till att förlänga livslängden.

   Mått: 10″ L x 6″ B x 1-1 / 4″ H.

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Injektionsträning på mage”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder