Avancerad simulator för venpunktion – Mörk hud

Artikelnr: 1005679
REA! 13 290 kr Fram till 2023-10-31 10 500 kr Exkl. moms
(13 125 kr inkl. moms)
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Mejla oss

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Mejla oss

   En kundtjänstmedarbetare kommer att återkomma till er inom kort.

   Beskrivning

   Denna revolutionerande träningsarm ger fullständig venös tillgång för IV-behandling och flebotomi, plus platser för intramuskulär och intradermal injektion. Ett omfattande 8-linjärt kärlsystem gör det möjligt för elever att öva på venpunktion på alla primära och sekundära platser, inklusive start-IV och för att introducera Over the Needle-IV-katetrar. Det venösa systemet förenklar installationen med endast en extern vätskepåse som tillför artificiellt blod till alla vener samtidigt. Handens ryggyta innehåller injicerbara metakarpala, digitala vener och tummens vener. Antekubitala fossa inkluderar median cephalic, median basilic, och median cubital-vener. Venpunktur kan också utföras längs basilic, cephalic, cefalic, och median antebrakial-vener. Intramuskulära injektioner kan utföras i deltoidmuskeln och intradermala injektionsställen ligger i överarmen. Intramuskulära injektioner i deltoidmuskeln förstärks av den mjuka, verklighetstrogna huden och av de naturliga beniga landmärkena i regionen. Intradermala injektioner med destillerat vatten skapar karaktäristiska hudvältor på utsedda platser på överarmen. Realismen i Life/form® Advanced Venipuncture and Injection Arm är verkligen fantastisk. De mjuka, flexibla fingrarna är gjutna separat med extrem uppmärksamhet på detaljer – ända ner till fingeravtrycken! Handböjningen hjälper eleverna att utveckla manipuleringsförmåga. Den utbytbara huden rullar när venerna palperas och ett urskiljbart “pop” känns när man kommer in i venerna. Life/form®-gjutningsprocessen återger de fina detaljerna i huden så att armen ser ut och känns levande. Ventiler i venerna kan ses och palperas på hudytan. Simulerade vener och hud är helt utbytbara så att den här övningsarmen alltid kan se ut och fungera som ny. Under normal användning kan hundratals injektioner utföras innan venerna eller huden behöver bytas ut. Kompletta utbytespaket är tillgängliga och enkla att använda. För att förlänga livslängden på venerna finns ett aerosoltätningsmedel tillgängligt för att täta punkteringar och förhindra läckage. Innehåller 2 uarts simulerat blod, 3 cc spruta, 12 cc spruta, nål, två vätskepåsar, bruksanvisning och hård väska. Vätsketillförselstativ ingår ej.

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Avancerad simulator för venpunktion – Mörk hud”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder