Hårtång – Kessner – Ultra & Infra Digital

Artikelnr: AS-109773
Kategori
1 290 kr Exkl. moms
(1 612.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 4-8 arbetsdagar 4-8 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      ULTRA & INFRA DIGITAL Ultrasonic- är en hårtång som reparerar och vårdar ditt hår med hjälp av infrarött ljus.
      Hårtången är särskilt framställd med en ny, revolutionerande, teknologi. De infraröda strålarna tränger djupt in i hårets struktur med hjälp av ultraljud och låter keratinet i dina hårvårdsprodukter nå sin fulla potential. Den kan även användas vid färgning av ditt hår för att förstärka och förbättra hållbarheten av din nya look. Även om Ultrasonic-tången ser ut som en plattång så utger den ingen hög värme, därför bör den inte användas för att platta håret.
      PRODUKTBESKRIVNING:
      Färgning och balsamering av ditt hår är inte alltid 100% effektivt. Hårets yttersta barriär gör att färgen, eller produkten du använder, inte alltid absorberas som den borde. Samt, om hårstråets yttersta barriär inte sluts på ett lämpligt sätt, följer även en snabb urtvättning av de pigment eller behandlingar du applicerat och du förlorar mjukheten och glansen du väntat dig.
           När du använder vår Ultrasonic-tång absorberas dina hårvårdsprodukter upp till 40-60% bättre än när du använder konventionella produkter. Detta är för att ultraljudet bryter ned strukturen av dina hårvårdsprodukter till mikropartiklar som enklare tränger djupare in i hårstrået. Plattorna håller sig till rumstemperatur eftersom höga temperaturer är skadliga för ditt hår. Hårets yttersta lager expanderas och blir poröst när det utsätts för hög värme, vilket reducerar fuktbalansen och bryter ned hårets proteiner.
           Tack vare den innovativa teknologin som ULTRA & INFRA DIGITAL använder, kan frisörer förse sina klienter med bästa möjliga behandling av skadat hår. En kvalitativ behandling som aldrig tidigare varit möjlig.
      ANVÄNDNING:
      – Tvätta håret med ett vårdande och reparerande schampo och balsam. Skölj med ljummet vatten.
      – Torka håret med hårtork på låg värme tills det är ca 80% torrt.
      – Fördela håret i flera sektioner.
      – Applicera och fördela noggrant din vårdande hårvårdsprodukt eller hårfärg.
      – Använd tången, med samma teknik som när du plattar håret, på varje sektion 3-5 gånger tills produkterna absorberats helt.
      INFRARÖD STRÅLNING:
      På sjukhus används infraröd strålning bland annat för att läka sår med utmärkta och smärtfria resultat. I detta fall används samma teknik för att reparera skadad hårvävnad och för att stimulera hårbottnens blodcirkulation vilket främjar hälsosam hårtillväxt. Tack vare dess ambipolära ljus (frekvens: 68,000hz, våglängd: 680nm) bildas nya bindningar i aminosyrorna, detta återställer hårfibrernas elasticitet och stänger hårets yttre lager. Resultatet är ett friskt, starkt och glänsande hår.
      ULTRALJUD:
      Vattenmolekyler existerar i tre olika faser: Fast form (under 0°C), flytande form och gasform (över 100°C). I detta fall används ultraljud för att förgasa vattnet direkt utan att höja temperaturen av plattorna. Tack vare dess aktiva magnetiska pulseringar, med en frekvens av 36000 vibrationer per sekund, tränger ultrafina vattenpartiklar, proteiner och näringsämnen djupt in i hårets cortex.
      SAMVERKAN AV ULTRALJUD OCH INFRARÖD STRÅLNING:
      Ultraljudet tillåter näringsämnena att tränga djupt in i hårstrået och de infraröda strålarna reparerar och stänger  hårstråets yttersta lager. Detta är möjligt helt utan användning av höga temperaturer som skadar håret. Kombinationen av dessa tekniker reparerar effektivt skadat hår samtidigt som de förhindrar kluvna toppar och skört hår. Hårets elasticitet kommer stärkas och dina hårvårdsprodukter eller pigment kommer förbättras och nå deras fulla potential.
      TEKNISKA SPECIFIKATIONER:
      -Infraröd strålningsskala: 6800Hz (680nm)
      -Ultraljud-frekvens: 36000 pulseringar/sekund
      -Spänning: 110-240V
      -Frekvens: 50-60Hz
      -Effekt: 20W
      -Spänning: 35VDC
      OBS: när hårtången har använts längre än 10 sekunder kommer ultraljudet automatiskt att stängas av. När tången öppnas igen kommer den startas om.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “Hårtång – Kessner – Ultra & Infra Digital”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder