Utrustning för 5 olika skönhetsbehandlingar – YOSHIDA LOTOS HYDROGEN

Leverans: 4-7 arbetsdagar Artikelnr: 124624
21,590 kr Exkl. moms
(26,988 kr inkl. moms)
485kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

  1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
  2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
  3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 21 590.00 kr

485 kr per månad i 48 månader. Restvärde 2 159 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Ny på marknaden!
Yoshida är en nyskapande produkt avsedd för peeling med ånga och kombinerar dom mest effektiva metoderna för förnyelse av huden.

Inkluderar:
peeling med ånga
vattenrengöring
spray
ultraljud
radiovågor
kyl- och värmebehandling

Peeling med ånga
Med hjälp av ångteknologi rengörs inte bara huden utan även hudens åldrande fördröjs. Vätemolekyler upptar fria radikaler på hudens yta och bildar vattenmolekyler som är ofarliga för hud och kropp. Metoden resulterar i en avsevärd föryngringskur och ger lyster till huden. Instrumentet för behandlingen är mycket exakt och kan även utföras på känslig hud. En helt ny revolutionerande metod av sitt slag på marknaden.

Vattenrengöring
Om behandling med vattenrengöring är att föredra är den här metoden mycket effektiv och har också en funktion för uppsugning. Användning av mineralvatten är att rekommendera. Rengöringsmetoden är mycket omsorgsfull och hygienisk och avlägsnar döda hudceller.

Spray
Sprayfunktionen är anpassad för att applicera produkter med en mycket enkel och hygienisk metod. Tack vare denna funktion garanteras en jämn distribution och rätt mängd av hudvårdsprodukter.

Ultraljud
Nästa steg är behandling med högfrekvent ultraljud. Enheten styr på vilket djup och vilken mängd av ämne som injiceras. Behandlingen förbättrar hudens fuktighet, näringstillförsel och förnyelse och når de djupare lagren på hudens yta, vilket fördröjer nedbrytningsprocessen av huden.

Radiovågor
Radiovågorna värmer upp hudens lager av kollagen och elastin till en temperatur av 45-57 grader Celsius. Resultaten är att fibrerna i huden förkortas och ger en lyftande effekt utan hjälp av kirurgiskt ingrepp. Fibroblasten i huden förstärks och  huden blir därmed tjockare vilket resulterar i mindre synliga rodnader. Radiovågorna kan ställas in på tre olika styrkor.

Kyl- och värmebehandling
Ett tekniskt redskap som växlar i temperatur mellan varmt och kallt. Temperaturen kan skiftas mellan 40-55 grader varmt till 15-20 grader kallt, (Celsius). Metoden stimulerar och förbättrar hudens hälsa och blodflöde. Problem med hudrodnader minskas och blodflödet ökar i huden. Användbar för att kyla ner huden före och efter behandling. Värmen öppnar upp hudens porer och underlättar i vård av mjukgörande masker.

En kombination av ovanstående metoder i en och samma apparat ger en mycket omfattande vård och föryngring av huden samt är mycket verkningsfull i efterbehandlingar.

Teknisk information:
Strömstyrka: AC power 100-120 Volt,  AC 220-240 Volt
Frekvens: 50/60
Effekt: 190 Watt
Storlek: 54.5 cm bred x 121 cm hög
Vikt: 50Kg

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Utrustning för 5 olika skönhetsbehandlingar – YOSHIDA LOTOS HYDROGEN”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

    Ett urval av våra kunder