Kit med Handtork, blandare och tvåldispenser – Sensorstyrda – Väggmontering

Sensordriven handtork + elektronisk kran + elektronisk tvåldispenser, tillverkad i förkromad mässing, ljus finish och designad för att monteras på väggen.

Leverans: 3-5 arbetsdagar Artikelnr: UCM093A
18,990 kr Exkl. moms
(23,738 kr inkl. moms)
427kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

  1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
  2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
  3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 18 990.00 kr

427 kr per månad i 48 månader. Restvärde 1 899 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

• Enheten Mediclinics® All-in-one för handtvätt och -tork bestående av en handtork + en vattenkran + en tvåldispenser, alla sensordrivna och redo att monteras på väggen.

• Mediclinics® All-in-one är redo att arbeta tillsammans som en komplett uppsättning eller individuellt komponent för komponent. Systemet har planerats och utformats för att undvika att vatten stänker på golvet, för att spara utrymme och för att mindre tid ska spenderas på toaletten.

• Mediclinics® väggmonterade all-in-one-lösning är idealisk för nya byggprojekt av offentliga toaletter som har ett underhållsrum bakom väggen eller för dubbelväggar. I båda fallen är alla komponenter i denna “tvätta och torka”-enhet precis bakom väggen med endast kranarna fästa på väggen och inom syne, vilket skapar en ny mer städad bild av toaletten.

• Mediclinics® All-in-one-lösningar är miljövänliga och sparar mer än 73% när det gäller ekonomiska besparingar jämfört med liknande lösningar på marknaden.

• Mediclinics® All-in-one-lösningarna är också mycket hygieniska eftersom de kan inkludera ett HEPA-mediefilter (tillval), “Ion Hygienic”-tekniken (tillval) och en luftfräschningstablett (tillval).

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Kit med Handtork, blandare och tvåldispenser – Sensorstyrda – Väggmontering”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

    Ett urval av våra kunder