Peter PICC Line Simulator

Leverans: 4-9 arbetsdagar Artikelnr: 1017957
15,090 kr Exkl. moms
(18,863 kr inkl. moms)
339kr/mån

Se filmen - så funkar Wasa Kredits checkoutlösning för leasing

Så funkar leasing

  1. Leasing erbjuds företag på köp från 2 400 kr till 2 000 000 kr.
  2. Beställningen slutförs med BankID av bolagets firmatecknare i kassan. Är det fler firmatecknare som ska signera så fyller du i deras epost för att skicka en signeringslänk.
  3. Wasa Kredit äger utrustningen under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadskostnaden är fullt avdragsgill och ni behöver inte göra avskrivningar på utrustningen. Efter periodens slut övergår ägandet till ert företag för det förutbestämda restvärdet.

Räkneexempel för varukorg 15 090.00 kr

339 kr per månad i 48 månader. Restvärde 1 509 kr. Uppläggningsavgift 550 kr.

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Den enda tillgängliga undervisningsmodellen som gör det möjligt att granska de principer och verktyg som behövs för att validera den kunskap och de färdigheter som krävs för Peripherally Inserted Central Catheter (PICC)-linjer. Den snabba acceptansen och användningen av PICC skapar ett behov av att se till att alla anställdas kompetens utvärderas, upprätthålls, demonstreras och ständigt förbättras.

Peter PICC är en bärbar, lätt undervisningsmodell med anatomiskt korrekta superior vena cava, subclavia, halsven, median basilic, basilic och cefaliska vener. Den rörliga hakan simulerar tilltäppning av halsvenen som kan förhindra att PICC tar denna väg. Denna modell gör det möjligt för personalen att öva steril teknik vid installationen och införandet av PICC-linjen. Palpabla revben möjliggör praktiken att mäta rätt kateterlängd från införingsstället till det andra eller tredje interkostala utrymmet och bekräftelsen av korrekt placering av kateterns distala spets i den synliga superior vena cava.

Standard IV-kateterplacering är också möjlig i större vener, som knappt är synliga genom den genomskinliga armhuden. Få ökat självförtroende, behärska teknikerna för införande av PICC och överför sedan dessa färdigheter till patienter. Peter PICC är en överkroppsmodell som inkluderar hals, haka, höger arm, revben, muskelvävnad, armhud, kroppshud, armvenuppsättning, kroppsvenuppsättning med synlig superior vena cava, vätskepåse med slang och en hållbar, mjuk bärväska med en extra fack för accessoarer.

12 lbs.

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

Bli den första som recenserar “Peter PICC Line Simulator”

Frågor och svar

Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

    Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

    Ett urval av våra kunder