BONElike™ mänsklig kraniummodell, halva transparent & halva benig, 8 delar

Artikelnr: 1000063
10 890 kr Exkl. moms
(13 612.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

    Bli uppringd

    En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

    Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

      Begär offert

      Vi återkommer till er med en offert inom kort.

      Beskrivning

      De nya BONElike™-kranierna är gjorda av ett nytt material som för första gången möjliggör en helt naturlig reproduktion av de allra finaste anatomiska strukturerna i människans kranium. Skelett av materialet 3B BONElike™ ser verkligt ut, har en helt naturlig känsla och nästan exakt samma vikt som ett naturligt skelett. Genom att kombinera en transparent och en kraniumklädd halva är detta den första modellen som gör det möjligt för lärare, särskilt de som arbetar inom mänsklig anatomi, att visa upp en topografisk sammansättning av strukturerna som inte kan ses i andra kraniumversioner.

      Den högra, transparenta halvan gör det möjligt att studera viktiga anatomiska detaljer, till exempel placeringen av paranasala bihålor. Därför blir en direkt överföring av de annars osynliga strukturerna enkel och okomplicerad i kombination med den vänstra halvan. Käkens transparens i detta kranium ger en exceptionell överblick över parodontala fickor och rötter. Tänderna är löstagbara för detaljerade studier. Dessutom är de yttre masticatormusklerna (masseter och temporala muskler) representerade på den beniga halvan. För att visa masticatorrörelse är underkäken i skallen flexibelt monterad. Dessa funktioner gör också produkten särskilt värdefull för tandläkare.

      Kraniet kan demonteras i båda halvorna och basen, samt nässeptumet och den fullständiga käken och båda masticatormusklerna. Denna reproduktion av ett mänskligt kranium är ett värdefullt tillägg till alla studier av den mänskliga anatomi.

      3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

      Om leverantören 3B Scientific

      3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

      Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

      Recensioner (0)

      Recensioner

      Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

      Bli den första som recenserar “BONElike™ mänsklig kraniummodell, halva transparent & halva benig, 8 delar”

      Frågor och svar

      Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

      Ställ en fråga!

      Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
    • Kontakta oss

      Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

      Ett urval av våra kunder