Manlig bäckenskelettmodell med ligament, kärl, nerver, muskler & organ, 7 delar

Artikelnr: 1013282
8 290 kr Exkl. moms
(10 362.50 kr inkl. moms)
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Denna modell i 7 delar av det manliga bäckenet visar i detalj hur ben, ligament, kärl och nerver samt bäckenbottensmusklerna och de yttre könsorganen är kopplade till varandra. Den visar hela bäckenet, genom vilket ett tvärsnitt har gjorts. Den högra sidan av den yttre analsfinktern, M. ischiocavernosus, M. transversus perinei profundus och superfialis och M. bulbospongiosus kan tas bort tillsammans.

   Ändtarmen, urinblåsan, prostatan och penisen kan också tas bort, och delas i två halvor på mediannivå – delvis ansluten. Benstrukturerna är sammankopplade med magneter och kan därför lätt tas isär. Huden och penisens fascia har delvis avlägsnats så att blodkärlen och nerverna syns. En del av huden i området kring pungen och sädessträngen har också avlägsnats. Testiklarna och bitestiklarna är också synliga. Till vänster har sädessträngen öppnats upp i lager, och till höger har M. cremaster och fascia spermatica interna exponerats.

   Den högra halvan av bäckenet visar sektioner av de gemensamma yttre och inre höftartärerna och de gemensamma och externa höftvenerna, som visar sina positioner i förhållande till varandra. Plexus sacralis, N. ischiadicus, N. pudendus, N. dorsalis penis, Nn. scrotales anteriores, Nn. perineales och Nn. annales inferiores samt Ductus deferens visas. Modellen visar följande ben och ligament: båda höftbenen, blygdbensfog, korsben och svansben samt den femte ländkotan med intervertebral skiva. En mediansektion har placerats genom den femte ländkotan, korsben och svansben, så att bäckenet kan delas i två halvor. Detta innebär att en del av cauda equina också syns i ryggradskanalen. Den vänstra halvan av den femte ländkotan kan tas bort.

   Följande ligament strukturer av bäckenet visas:

   • Lig. inguinale
   • Lig. sacrotuberale
   • Lig. sacrospinale
   • Lig. sacroiliaca anteriora
   • Lig. iliolumbale
   • Lig. longitudinale anterius
   • Lig. Supraspinale, Lig. sacroiliacum interosseum
   • Lig. sacroiliacum posterius
   • Lig. sacrococcygeum laterale
   • Lig. sacrococcygeum posterius ytlige et profundum
   • Membrana obturatoria
   • Lig. Lacunare

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Manlig bäckenskelettmodell med ligament, kärl, nerver, muskler & organ, 7 delar”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder