Kvinnlig bäckenmodell med ligament, kärl, nerver, muskler och organ, 6 delar

Leverans: 2-6 arbetsdagar 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: 1000288
5 490 kr Exkl. moms
(6 862.50 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Denna sexdelars-modell av ett kvinnligt bäcken i naturlig storlek ger detaljerad information om topografin av ben, ligament, kärl, nerver, bäckenbottenmuskler och det kvinnliga könsorganet. Den presenterar hela bäckenbotten med delvis avtagbara vertikalt sektionerade yttre analsfinkter, yttre urinrörsfinkter, djup och ytlig tvärgående perineal och bulbospongiosus.

   Ändtarmen, livmodern med äggledare, äggstockarna och vaginan är också avtagbara och kan demonteras i båda halvorna vid den vertikala sektioneringen. Den högra halvan av bäckenbotten visar uppdelningar och topografisk anatomi av den vanliga iliacartären, den yttre och inre artären och även av den vanliga iliaca venen och den yttre iliaca venen. Den högra sakral plexus, högra ischiasnerven och och högra pudendalnerven visas också.

   Ben och ligament som presenteras: Två höftben, blygdbenssammanfogningen, korsbenet och coccyx, den femte ländkotan med intervertebral disk. En vertikal sektionering genom den femte ländkotan, sakrum och coccyx, tillåter att båda halvorna av bäckenet kan demonteras för att visa en del av cauda equina i spinalkanalen. Den vänstra halvan av den femte ländryggens ryggradskropp är avtagbar. Den högra halvan av modellen visar följande ligament i bäckenbotten: Ligament inguinale, sakrotubert ligament, sakrospinöst ligament, främre sakroiliaka ledbanden, ligamentum iliolumbale,

   främre längsgående ligament, främre sacroiliac ligament, bakre sacroiliac ligament och obturator.

   Denna modell är utmärkt för detaljerade studier av kvinnligt könsorgan och bäckenanatomi.

   3B Smart Anatomy förklarad på 90 sekunder:

   Andra köpte även

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Kvinnlig bäckenmodell med ligament, kärl, nerver, muskler och organ, 6 delar”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder

  • [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]