3B MICROanatomy™ mänsklig ögonmodell

Leverans: 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: 1000260
2 190 kr Exkl. moms
(2 737.50 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   MICROanatomy ™ -ögonmodellen illustrerar den mikroskopiska anatomiska strukturen i näthinnan med åderhinna och ögonvita. Den vänstra blockliknande, skiktade sidan av ögonmodellen visar näthinnans fullständiga struktur inklusive det blodtillförande kärlskiktet och delar av ögonvitan från en ljus mikroskopisk vy.

   Den högra delen av ögonmodellen är en ytterligare förstoring av en sektion. MICROanatomy ™-ögonmodellen visar den mikroskopiska strukturen hos fotoreceptorerna och cellerna i det pigmenterade lagret.

   Den vänstra delen av MICROanatomy ™-modellen är förstorad 850 gånger, den högra delen är förstorad 3800 gånger. Du kan granska det mänskliga ögat som aldrig förr!

   3B Smart Anatomy förklaras på 90 sekunder:

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “3B MICROanatomy™ mänsklig ögonmodell”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder