Mänsklig hudmodell, 80 gånger förstorad, 3 delar

Leverans: 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: 1000294
2 190 kr Exkl. moms
(2 738 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   Med en genomsnittlig yta över 21 kvadratmeter (vuxen) är huden kroppens största organ och väger cirka 3,6 kg. Utbilda dig och andra om hudlagren och de mycket viktiga syftena de tjänar till genom att använda denna högkvalitativa hudmodell av 3B Scientific®.

   Huden visas i 80 gånger naturlig storlek, även de minsta strukturerna kan ses i detalj. Den kan enkelt tas isär tack vare magnetiska anslutningar för bättre demonstration och visar de tre viktigaste delarna av huden: den mänskliga hårbotten, handflatan och baksidan av en hand.

   • Mikroanatomisk representation av det papillära skiktet (t.ex. lokaliserat i handflatan)
   • Mikroanatomisk representation av reticular skiktet (t.ex. lokaliserad baksidan av handen)
   • Längsgående sektion genom den mänskliga hårbotten med hårsäckar och rotmantel
   • Magnetiska anslutningar gör det möjligt att enkelt och snabbt ta isär de tre delarna

   Alla lager av huden (epidermis, dermis och subcutis) och mikroskopiska strukturer såsom nerver, kärl och taktila blodkroppar visas i en anatomiskt korrekt representation.

   Huden,
   kroppens skyddande barriär:

   Frisk hud skyddar oss från att den yttre världen genom att vara en vattentät, isolerande sköld mot bakterier, smuts och andra främmande föremål, ultravioletta solstrålar och extrema temperaturer. Den är packad med nerver och gör att vi kan röra oss fritt och uppleva världen (taktil känsla). Nerverna fungerar som en direkt koppling från utsidan till vår hjärna, och därmed fungerar huden som en viktig regulatorisk indikator för vår kroppsvätskor och temperaturreglering.

   De anatomiska modellerna har starka magneter som gör att de kan fästas magnetiska väggpaneler för enkel visning. Detta är särskilt användbart för anatomi- och biologilektioner, där modellerna bör monteras väl synliga för alla och en hel klass ska utbildas om de anatomiska strukturerna. Dessutom möjliggör monteringen med magnet en snabb och enkel demontering efter lektionen, när modellerna måste stuvas undan igen.

   3B Smart Anatomy förklaras 90 sekunder:

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Mänsklig hudmodell, 80 gånger förstorad, 3 delar”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder