Mänsklig Ossicle-modell, 20 gånger förstorad

Leverans: 2-6 arbetsdagar Tillfälligt slut (visa andra alternativ) Artikelnr: 1012786
1 590 kr Exkl. moms
(1 988 kr inkl. moms)

Bli uppringdMejla oss

   Beskrivning

   De tre minsta benen som är förenade med varandra i människokroppen finns i mellanörat och kallas hörselbenen: malleus (hammare), incus (städ) och stapes (stigbygel). Deras jobb är att överföra inkommande ljud från trumhinnan via det vestibulära fönstret till innerörat och mekaniskt förstärka ljudet.

   Innerörat måste skyddas från bestående skador som kan orsakas av högt ljud, detta uppnås med en reflex som utlöser en muskelrörelse (stapedius). Detta får stigbygeln att luta under en kort tid och därför kan ljud endast överföras delvis.

   Om hörselbenen skakas för kraftigt (t.ex. genom en nysning eller hosta), skyddar en annan muskel (tensor timpani) genom att hålla sig till hammaren och dra åt trumhinnan. Otoskleros är ett typiskt tillstånd som påverkar hörselbenen, vilket får dem att stelna, vilket leder till ökad hörselnedsättning.

   I vår modell kan du se en gjutning och förstoring av hörselben, skapade med hjälp av mikro -CT.

   3B Smart Anatomy förklaras på 90 sekunder:

   Om leverantören 3B Scientific

   3B Scientific grundades 1948 i Hamburg, Tyskland och har blivit en av världens ledande tillverkare av medicinska och vetenskapliga utbildningslösningar. Sortimentet täcker ett komplett och omfattande utbud av utrustning för simulering och kompetensutbildning, anatomi, hälso- och sjukvård och patientutbildning och uppdateras kontinuerligt med nya produkter och innovationer.

   Varumärket 3B Scientific® är representerad i över 120 länder världen över och står för bästa kvalitet, bästa värde och bästa service. 3B Scientifics uppdrag är att främja sjukvården och genom kvalitet, bredd och global räckvidd för relevanta utbildnings- och simuleringsprodukter.

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “Mänsklig Ossicle-modell, 20 gånger förstorad”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder