TrustCare – Let’s Go rollator för inomhus

5 out of 5 based on 2 customer ratings
(5)
Artikelnr: LETS_GO

Behöver du lite extra stöd och säkerhet i livet? Lets Go från Trust Care är en enorm världssuccé och ett otroligt praktiskt hjälpmedel för människor som har svårt att gå och är i behov av rollatorer för inomhusbruk. Rollatorn finns i hela fyra olika färger och är både säker, funktionell och snygg. Den harmoniskt utformade rollatorn rullar lätt och flexibelt och är dessutom väldigt vacker att titta på.

Kategori
1 880 kr Exkl. moms
(2 350 kr inkl. moms)
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar 1-3 arbetsdagar Tillfälligt slut
Du blir påmind Registrerar…
Bok/Silver
Teak/Chrome
Röd
Silver
Rensa

Relaterade produkter och tillbehör

Liten Korg

En korg som har 10 cm i djup. Korgen sätts enkelt på stödet med kardborrband och det är fortfarande möjligt att ha brickan på samtidigt med korgen. Unika Funktioner 10 cm djup Lättmonterad

200 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Svart bricka

Svart bricka till Let’s Go. Placeras enkelt på rollatorn och kan användas som avlastningsyta eller en bord att äta ifrån. Svart bricka kommer som standard med Let’s Go inomhusrollator.

320 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Friktionsmatta

Förser din bricka med extra halkskydd. Friktionsmattan ser till att dina föremål inte glider i väg samt minimerar risker för exempelvis uthällda koppar. Unika Funktioner Passar till Let’s Go och Let’s Dream Extra halkskydd Inga verktyg behövs vid montering

170 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Stor Korg

En korg som har 15 cm i djup. Korgen sätts enkelt på stödet med kardborrband och det är fortfarande möjligt att ha brickan på samtidigt med korgen. Unika Funktioner 15 cm djup Lättmonterad

230 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Vid beställning av en vara som är tillfälligt slut restnoteras din order och skickas ut så fort den är tillgänglig igen. Restnoterade beställningar hanteras i turordning.

Bli uppringd Begär offert

  Bli uppringd

  En kundtjänstmedarbetare kommer ringa dig och besvara dina produktfrågor.

  Vi strävar efter att kontakta er så snabbt som möjligt och gör sammanlagt två uppringningsförsök vid olika tidpunkter.

   Begär offert

   Vi återkommer till er med en offert inom kort.

   Beskrivning

   Information om leverans: Hos oss har ni möjligheten att välja mellan hemleverans och leverans till närmsta ombud. Ni blir tillfrågade om önskad leveransmetod i nästa steg när ni lagt produkten i varukorgen och gått vidare till kassan.

   Världssuccén Let’s Go

   Passar i alla hem

   Det är viktigt med en rollator som är lätt att hantera och manövrera. Den ska dessutom vara bekväm att använda i trånga utrymmen, som inomhus i hemmet eller lägenheten. Let’s Go är det självklara valet och är en enorm hjälp till exempel när du ska in i badrummet. Du kan avlasta dig själv med hjälp av den avtagbara brickan som till exempel kan användas för mat, tallrik och kaffekoppen. Rollatorn kan både fungera som bord eller som serveringsbricka. Den hjälper dig även att kliva ur sängen på morgonen eller om du behöver gå på toaletten mitt i natten.

   Fokus på design och funktion

   En oslagbar hjälp i vardagen

   Om du behöver en rollator för trånga utrymmen och som är lätt att manövrera är Let’s Go ett självklart val. Let’s Go rollator är en enorm hjälp till exempel när du ska in i badrummet. Den avtagbara brickan gör även att du kan avlasta dig själv bland annat genom att använda den för att transportera tallrik och kaffekopp. Rollatorn kan både fungera som bord och som serveringsvagn. Den hjälper dig även att kliva ur sängen på morgonen eller om du behöver gå på toaletten mitt i natten.

   Lätt att fälla ihop

   Enkel att ställa undan.

   Let’s Go rollator är väldigt enkel att fälla ihop och tar liten plats i bilen. Den kan lätt ställas undan eftersom den står själv på fyra ben när den är hopfälld.

   Bredd 54.5 cm
   Vikt 6.5 kg
   Handtagshöjden är justerbar från 83 – 95 cm
   Max. last på brickan 5 kg
   Max. last i korgen 3 kg
   Svart bricka ingår
   Testad enligt ISO 11199-2:2005 för en maxmal användarvikt på 100 kg
   Let’s Go omfattas av Fritt val. Har ni en rekvisition kan ni lösa in det hos oss och därmed få en rabatt på 1 040 kr inkl. moms!

   Klicka här för att läsa mer om Fritt val.

   Om leverantören TrustCare

   Trustcare är ett svenskt världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. Företaget inriktar sig på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare, som ställer nya och höga krav på både teknik och design.

   Den enkla men samtidigt genialiska affärsidén går ut på att ge människor ett bättre åldrande och även yngre personer en bättre livskvalitet genom att ständigt med hjälp av innovativ design och nya konstruktionslösningar förändra och utveckla nya funktionsanpassade hjälpmedel över hela världen.

   Trustcare, med huvudkontor i Malmö, designar och tillverkar alla produkter själva. Det är filosofin bakom företaget.

   Recensioner (2)

   2 reviews for TrustCare – Let’s Go rollator för inomhus

   Skriv en recension

   Frågor och svar (1)

   1. Svar från SWEMED

    Hej,
    Se bildbeskrivningen nedan:

    Hälsningar,
    Team Swemed

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder