TrustCare – Let’s Go rollator för inomhus

5 out of 5 based on 1 customer rating
(5)
Läs recensioner

Behöver du lite extra stöd och säkerhet i livet? Lets Go från Trust Care är en enorm världssuccé och ett otroligt praktiskt hjälpmedel för människor som har svårt att gå och är i behov av rollatorer för inomhusbruk. Rollatorn finns i hela fyra olika färger och är både säker, funktionell och snygg. Den harmoniskt utformade rollatorn rullar lätt och flexibelt och är dessutom väldigt vacker att titta på.

Leverans: 1-3 arbetsdagar Artikelnr: LETS_GO
1,690 kr Exkl. moms
(2,113 kr inkl. moms)
Bok/SilverBok/SilverTeak/ChromeTeak/ChromeRödRödSilverSilver
Nollställ

Tillbehör

Bli uppringdMejla oss

Beskrivning

Ladda ner: Let’s Go Produktblad

Let’s Go omfattas av Fritt val. Har ni en rekvisition kan ni lösa in det hos oss och därmed få en rabatt på 1 040 kr inkl. moms!
Klicka här för att läsa mer om Fritt val.

Världssuccén Let’s Go

Passar i alla hem
Det är viktigt med en rollator som är lätt att hantera och manövrera. Den ska dessutom vara bekväm att använda i trånga utrymmen, som inomhus i hemmet eller lägenheten. Let’s Go är det självklara valet och är en enorm hjälp till exempel när du ska in i badrummet. Du kan avlasta dig själv med hjälp av den avtagbara brickan som till exempel kan användas för mat, tallrik och kaffekoppen. Rollatorn kan både fungera som bord eller som serveringsbricka. Den hjälper dig även att kliva ur sängen på morgonen eller om du behöver gå på toaletten mitt i natten.

Fokus på design och funktion

En oslagbar hjälp i vardagen
Om du behöver en rollator för trånga utrymmen och som är lätt att manövrera är Let’s Go ett självklart val. Let’s Go rollator är en enorm hjälp till exempel när du ska in i badrummet. Den avtagbara brickan gör även att du kan avlasta dig själv bland annat genom att använda den för att transportera tallrik och kaffekopp. Rollatorn kan både fungera som bord och som serveringsvagn. Den hjälper dig även att kliva ur sängen på morgonen eller om du behöver gå på toaletten mitt i natten.

Lätt att fälla ihop

Enkel att ställa undan.
Let’s Go rollator är väldigt enkel att fälla ihop och tar liten plats i bilen. Den kan lätt ställas undan eftersom den står själv på fyra ben när den är hopfälld.

Bredd 54.5 cm
Vikt 6.5 kg
Handtagshöjden är justerbar från 83 – 95 cm
Max. last på brickan 5 kg
Max. last i korgen 3 kg
Svart bricka ingår
Testad enligt ISO 11199-2:2005 för en maxmal användarvikt på 100 kg

Recensioner (1)

1 review for TrustCare – Let’s Go rollator för inomhus

Skriv en recension

Frågor och svar (1)

 1. Svar från SWEMED

  Hej,
  Se bildbeskrivningen nedan:

  Hälsningar,
  Team Swemed

Ställ en fråga!

Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder