TINI – Stol

VANK_TINI är en modern stol med utmärkt funktionalitet som fungerar utmärkt i alla sammanhang. Den är det perfekta valet både som kontorsstol och en stol för konferensrum.

Artikelnr: TINI

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_TINI
   En familj med universella stolar. Många söker smalhet, subtilitet, dynamik och flexibilitet. Den otroliga lättheten i VANK_TINI gör den till en helt mobil stol, och det breda utbudet av möjligheter gör det till en perfekt lösning till platser där många olika användare med olika preferenser träffas. Stolarna erbjuder ett väldigt behagligt plastsäte som kan täckas av en naturlig filt, men som även som alternativ kan beställas i plywood med en modern klädnad som tillval – det krävs väldigt lite för att njuta av en fantastisk nivå av smidighet.

   FELT DESIGN används för att sätta injr i plastformen i VANK_TINIs säten. Materialet är 100% naturligt, gjort av fårull. Det är doftfritt och innehåller inte några giftiga ämnen. Det är även ett vattenavstötande material som är resistent mot damm och smuts.

   Nedladdningsbara PDF

   Andra köpte även

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “TINI – Stol”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder