ROCK – Modulmöbel

VANK_ROCK är funktionella och bekväma säten för offentliga platser och kontor, och som enkelt kan omplaceras och sammanlänkas i olika konfigurationer.

Artikelnr: ROCK

Denna produktgrupp finns i väldigt många utföranden, vi ber er därför att ta kontakt med vår kundtjänst för prisinformation.

Bli uppringd Mejla oss

   Beskrivning

   VANK_ROCK är som schackpjäser, redo att förflytta sig över spelplanen och spela den roll vi vill att de ska ha. De gör det möjligt att anpassa det tillgängliga utrymmet för olika ändamål: samarbeten, individuellt arbete eller konfrontationer.
   Sett från ovan är sätet fyrkantigt med ett avskuret hörn. Som helhet erbjuder det en stark och distinkt form som är lämplig för att arrangera olika geometriska former eller för att fylla ut hörn.
   Sätets botten är skyddad av ett vattenresistent och sömlöst överdrag. Det är hårt och väldigt hållbart, men samtidigt flexibelt och enkelt att göra rent. Överdelen är klädd med ett hållbart tyg som finns i många olika färger. Sätet är väldigt lätt och kan tas bort utan svårigheter.

   VANK_ROCK lånar sitt namn från rockmusiken, en gener baserad på samarbete i skapelseprocessen och samtidigt med en grad av fri improvisation som är svårt att upprepa eller härma. Idén bakom sätet är att gör det möjligt att skapa olika – både öppna och slutna – gångar och förmedlar ett inslag av den spontanitet och dynamik som ett gitarrsolo kan ha. Med VANK_ROCK kan vi arrangera våra miljöer på ett ytterst kreativt sätt och forma utrymmen som är ideala för konversationer, workshops eller individuellt arbete.

   VANK_ROCK passar perfekt i hemmet på platser som är skapta för underhållning. De fungerar bra i kreativa utrymmen på kontor och i offentliga miljöer som musikklubbar, kulturella byggnader eller shoppingcentra. VANK_ROCK är även en bra lösning för att arrangera sittplatser i mindre och mindre typiska utrymmen som till exempel receptioner eller foajéer.

   Nedladdningsbara PDF

   Andra köpte även

   Om leverantören VANK

   VANK grundades i Polen för över 20 år sedan. “Art everywhere” är företagets kärnfilosofi. Här tillverkar man diverse kontorsmöbler som förutom dess unika estetiska drag är mycket praktiska. År 2012 vann man en Red Dot Design Award för stolen WOODI. Teamet som tar fram produkterna är erfarna arkitekter men också konstnärer.

   Tillverkningen sker “in-house” och möjlighet till anpassningar finns det. Produktutbudet är brett och man kan möbler majoriteten av kontorsutrymmena med VANKs möbler.

   VANK konfigurator

   Recensioner (0)

   Recensioner

   Det finns inga recensioner om denna produkt ännu, bli den första med att recensera!

   Bli den första som recenserar “ROCK – Modulmöbel”

   Frågor och svar

   Det finns inga frågor och svar registrerade för denna produkt ännu, bli den första med att ställa en fråga.

   Ställ en fråga!

   Skicka mig ett meddelande via e-post när denna fråga fått ett svar.
  • Kontakta oss

   Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

   Ett urval av våra kunder

  • [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]
   [class^="wpforms-"]